Familie Camping De Vechtvallei in Diffelen/ Hardenberg

Kamperen in Overijssel – Familie Camping De Vechtvallei in Diffelen/ Hardenberg beschikt over diverse, goed verzorgde kampeervelden. Omgeven door groen en ruim van opzet. Daarnaast zijn alle plaatsen van elkaar afgescheiden door lage heggen voor optimale privacy. Elk veld heeft een eigen, centraal gelegen speeltuin voor de kinderen. Zo hou je vanaf jouw standplaats altijd een oogje in het zeil!

Ook beschikt camping De Vechtvallei over enkele extra ruime, zonnige comfortplekken welke zijn voorzien van eigen watervoorziening. Deze plekken liggen niet op hun kampeervelden met speeltuin maar aan straten met lage begroeiing.

Sanitair

Natuurlijk is het sanitairgebouw voor iedere gast op steenworp afstand gelegen. Er zijn ruime douches en was-cabines. Daarnaast ook speciale kindertoiletten en faciliteiten voor mindervaliden. Ook vindt je er voorzieningen als vaat-, textiel- en groentewasplaatsen en is er een wasserette met 2 wasmachines en een droger.

Leestip:  Camping Weltevreden - Het hele jaar genieten aan de Zeeuwse kust

Alle standplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (16 ampère) en draadloos internet (tegen extra betaling). Kortom, Familie Camping De Vechtvallei biedt iedere kampeerder alle rust en daarnaast alle moderne gemakken van nu.

Animatie en activiteiten

Kom ook knutselen, kleuren, zingen, luisteren naar een spannend verhaal of doe mee aan 1 van de vele activiteiten als zeskamp, voetballen, volleyballen, levend stratego, vlaggenspel… Hun animatieteam zal er alles aan doen jouw kind een onvergetelijke vakantie te geven.

de-vechtvallei faciliteiten

Voor gezinnen met kinderen en tieners is het een must, mooie sportvelden met genoeg ruimte voor diverse spelen en activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met basketbalpalen, volleybalnetten, tafeltennistafels en grote ruime sportvelden bieden zij je prima faciliteiten voor uw sport- en spel activiteiten.

Website Familie Camping De Vechtvallei: de-vechtvallei.nl

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in