Facile-en-Route Campergids Europa 2024

Facile-en-Route Campergids Europa 2024: de onmisbare reisgids voor camperaars

Ontdek duizenden overnachtingslocaties in Europa in één compacte gids!

Facile Media, de specialist voor Europese camperaars sinds 1996, presenteert met trots de nieuwe editie van de Facile-en-Route Campergids Europa 2024. Deze gids is compleet vernieuwd en heeft een handzamer formaat gekregen, waardoor hij makkelijker mee te nemen is in de camper. De gids bevat praktische informatie over 8.491 geselecteerde camperplaatsen in 30 Europese landen, geïnspecteerd door ervaren reisconsulenten. Bovendien krijgt de camperaar bij aanschaf van de gids een gratis jaarlicentie voor de Camperstop-App, waarmee hij of zij toegang heeft tot meer dan 13.500 camperplaatsen in heel Europa.

De Facile-en-Route Campergids is dé reispartner voor elke camperliefhebber in Europa,” zegt Elise van den Dobbelsteen, hoofdredacteur van de gids. “Of je nu beginnend camperaar bent of een expert, met deze gids ontdek je de beste overnachtingslocaties in een handomdraai.” In deze gids vind je een ruime keuze aan camperstops, die allemaal duidelijk zijn weergegeven met symbolen, foto’s, beschrijvingen en GPS-coördinaten. Zo kun je als campertoerist gemakkelijk de perfecte camperplaats selecteren die aan al je wensen en eisen voldoet.

Leestip:  Overname Strating Caravans

Ter ondersteuning van de campergidsen, biedt Facile Media ook de Camperstop-App en de Camperstop.com website aan. Met deze online tools kunnen camperaars eenvoudig en snel meer dan 13.500 camperplaatsen vinden, beoordelen en reizen door heel Europa. De app en de website zijn ook voorzien van nuttige informatie over de wettelijke voorschriften, toeristische tips en inspiratie per land en regio.

Facile Media is dus meer dan alleen een uitgeverij van kwalitatieve reisgidsen. Het is een mediabedrijf dat zich volledig richt op de behoeften en wensen van de Europese camperaar. Met hun crossmediaal platform bereiken ze duizenden camperaars die op zoek zijn naar de beste camperplaatsen en de mooiste camperreizen.

De Facile-en-Route Campergids Europa 2024 is te koop bij o.a. Bol.com, boekhandel, ANWB en Camperreiswinkel.nl.

Campergids EuropaFacile-en-Route Campergids Europa 2024
Verkoopprijs: € 26,95
Editie: 27ste editie
Uitgeverij: Facile Media, Tilburg
Omvang: 768 pagina’s, 170mm x 240mm
Landen: Albanië, België, Bosnië-Herzegovina, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland
Inhoud: informatie over 8.491 camperplaatsen door heel Europa, Navteq Cartografie
ISBN: 978-90-76080-83-3

Leestip:  Smartengeldboek nog steeds richtsnoer voor de letselschadepraktijk

Facile-en-Route Campergids Europa 2024

Verkoopprijs € 26,95  incl. gratis jaarabonnement Camperstop-App (t.w.v. € 6,99)

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in