Dit is waarom je een camperreis op je bucketlist moet hebben staan

Een camperreis is een bijzondere manier van vakantie vieren. Je hebt je eigen huis op wielen bij je en reist van de ene bestemming naar de andere bestemming. Onderweg maak je vanuit je camper al kennis met prachtige landschappen, rijd je door steden en pauzeer je op de mooiste plekken. Er zijn dan ook genoeg redenen om een camperreis op je bucketlist te hebben. Rest alleen nog de vraag in welk land je wilt reizen met de camper om een onvergetelijke ervaring op te doen. Er zijn een aantal opties favoriet, zoals camper huren Canada en camper huren Nieuw Zeeland. Of misschien wil jij wel ergens anders heen als je alle redenen ziet waarom je een camperreis op je bucketlist moet hebben staan.

1. Comfortabel rondreizen

Het is heel comfortabel om in een camper rond te reizen. Zo heb je een fijne slaapplek, zitje en eigen sanitair. Bovendien kan je pauzeren wanneer je wilt en ben je heel flexibel. Een trein brengt je net als een vliegtuig naar een vooraf bepaalde plaats. Een camper biedt je wat dat betreft veel meer vrijheid.

Leestip:  VAN-Jorn is al vijf jaar onderweg
2. Direct relaxen op plek van bestemming

Ben je eenmaal aangekomen op de plek van bestemming dan staat je vakantiehuis op wielen al helemaal klaar. Je hoeft niet meer in de weer met het opzetten van een tent. Het relaxen kan meteen beginnen.

3. Bijzondere plekken in de natuur ontdekken

Een camper biedt alle gelegenheid om bijzondere plekken in de natuur te ontdekken. Bijvoorbeeld de Niagara Falls in Oost-Canada of als je door Nieuw-Zeeland reist, de natuur van het Noordereiland of Zuidereiland.

4. Geen speciaal rijbewijs nodig

Een camperreis op je bucketlist is eenvoudig te realiseren als je over een normaal autorijbewijs beschikt. Je hebt geen groot rijbewijs nodig om een camper te huren en rond te rijden. Bovendien mag je gewoon met je camper de maximale aangegeven snelheid aanhouden. Dat is met een caravan achter de auto niet het geval.

Leestip:  Wijnen Camperverhuur een camperverhuurbedrijf in Midden-Limburg met veel luxe en jonge campers.
5. Camperreizen zijn er voor elk budget

Nog een reden waarom camperreizen op je bucketlist moet staan, is dat er voor ieder budget een campervakantie in het verschiet ligt. Je houdt gewoon rekening met je bestemming en met de periode van je camperreis. Een camperreis in Spanje of in Portugal valt bijvoorbeeld voordeliger uit in vergelijking met een camperreis die je in Japan of in Zuid-Afrika maakt.

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in