De Pamir is dé ultieme wintertent!

Brand wintertent Pamir is speciaal ontworpen voor het leveren van topprestaties in de sneeuw! Een betrouwbare en robuuste wintertent voorzien van duurzame PVC-polyestercoating en een zeer stabiele frameconstructie in combinatie met een 28 mm stalen buis. Afgedekte deurritsen in de zijwanden. Voorwand in zijn geheel uitritsbaar en of als gedeeltelijke veranda te gebruiken.

Dak en wanden gemaakt van duurzaam en oersterk PVC – tentdoek. Dit dubbelzijdig gecoate materiaal kan zonder problemen langdurig aan vocht en sneeuw worden blootgesteld zonder nadelige gevolgen. Daarnaast isolerend en afwasbaar.

De Pamir wordt geleverd met een 28 mm stalen frameconstructie, de zogenaamde knikdaktechniek. Deze constructie zorgt voor een optimale afloop van het dak zodat bij sneeuwbelasting het gewicht goed kan worden verdeeld en wanneer de sneeuw smelt deze soepel afloopt. Het frame van de maat 01 is voorzien van 2 staanders, de maten 250 en 300 van 3 staanders. Standaard met afdichtstroken (aandrukstangen met schuimstofkussen)

Als accessoire is tevens een speciale winterzekeringsset leverbaar. Deze zorgt voor extra draagkracht bij zware sneeuwval. Voor een maat 215 adviseren wij 1, voor de maten 250 en 300 2 sets.

Leestip:  Isabella wint prestigieuze innovatieprijzen

De Pamir wintertent is geschikt voor caravans tot max. 250 cm railhoogte.

Kijk op de site van Brand Voortenten voor meer informatie

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in