Camping Sènia Riu aan de oevers van de rivier de Fluvià

Costa Brava Camping Sènia Riu – Sant Pere Pescador. Camping RIU biedt een breed scala van accommodaties om jouw vakantie te genieten. Hier vind je een exclusieve wijk van glamping, unieke bungalows en grote staanplaatsen met veel schaduw.

Accommodaties

Luxe bungalows in een bevoorrechte omgeving (Aire Bungalow). Schitterende 2 en 3 slaapkamers Mobile Homes (Mobil Home Marina, Prima, Evasión, etc). Grote Bungalows met een maximum aan comfort (Bungalow Familie en Natura). En, als je op zoek bent naar ontspanning, neem een ​​kijkje op hun exclusieve Glamping omgeving op de site. Er is een optie voor iedereen!

Plaats

Comfort en XL plaats voor middelgrote en grote caravans (met gedeelde waterpunt en afvoer op het perceel). Standaard staanplaatsen voor tenten of kleine campers. Allemaal met elektrische aansluiting. Kies de grootte die je nodig hebt!

Voorzieningen

Supermarkt met een breed assortiment. Bakkerij, met brood en vers gebakken broodjes. Bar-restaurant service met een prachtig uitzicht op het zwembad. Mini-Club voor de kleintjes en animatie voor alle publiek. Een leuke waterglijbaan (nieuwheid 2016) en is een ideale kinderen water zone. Wasmachines en drogers tot jouw beschikking. Sportveld (voetbal / basketbal / volleybal) en een professionele tennisbaan.

Leestip:  HomeCamper en Campspace gaan samen

Omgeving

Camping Riu de Sant Pere Pescador ligt aan de oevers van de rivier de Fluvià, binnen het natuurpark “ELS Aiguamolls de l’Empordà”. Vanaf jouw eigen kade, kan je varen naar de Middellandse zee met jouw boot of hun kajaks of paddle sups. Het is slechts 1500 meter afstand! Ze liggen op 100 meter afstand van het centrum van San Pere Pescador. Het gebied biedt een breed scala aan sportieve en recreatieve activiteiten voor het hele publiek zoals gemakkelijke wandelingen, BTT rutes, kitesurf of windsurfen. Neem een ​​pauze en genieten van de prachtige ervaring van het slapen, omringd door de vogels en de aard van een natuurpark.

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping Sènia Riu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in