De nieuwe alles-in-één navigatie/dashcam-serie van Garmin

Zelfverzekerd onderweg met de nieuwe alles-in-één navigatie/dashcam-serie van Garmin

Garmin DriveCam 76 autonavigatie en CamperCam 795 camper/caravannavigatie bieden premiumnavigatiesystemen en een hoge resolutie dashcam voor dagelijkse en recreatieve bestuurders.

Garmin kondigt vandaag de Garmin DriveCamTM 76 en CamperCam 795 aan. Twee navigatiesystemen met een ingebouwde hoge resolutie dashcam “1”. Beide modellen hebben een helder 7-inch display, 1080p HD video-opname en een gezichtsveld van 140 graden om een breed beeld van de weg voor je vast te leggen. Zodra het toestel is aangesloten, neemt hij voortdurend videobeelden van gedetecteerde incidenten op. Deze worden direct opgeslagen, zodat hij als ooggetuige achter het stuur fungeert. Opgeslagen video’s worden automatisch in de beveiligde online Vault geplaatst waar bestuurders de video’s gemakkelijk kunnen bekijken en delen “2” met behulp van de Garmin DriveTM smartphone app.

“We zijn zeer enthousiast over deze serie alles-in-één navigatiesystemen waarin onze beste navigatiefuncties voor auto’s en campers/caravans worden gecombineerd met een ingebouwde dashcam, zodat je erop kunt vertrouwen dat je videobewijs hebt van onverwachte incidenten”, zegt René Dijk, Head of Marketing & Productmanagement van Garmin Nederland. “Of je nu ’s ochtends naar je werk reist of met je gezin door Europa trekt, deze navigatiesystemen geven je gemoedsrust onderweg en zekerheid achteraf.”

Garmin DriveCam

Dankzij de ingebouwde camera wordt de bewustwording van de bestuurder ondersteund terwijl hij alert blijft met geavanceerde bestuurdersondersteunende meldingen waaronder waarschuwingen voor botsingen en het verlaten van de rijstrook. “3”

Elk navigatiesysteem met camera in deze serie is speciaal gemaakt met een set functies die passend zijn voor verschillende soorten bestuurders. Garmin introduceerde onlangs de dēzlCam LGV710, een alles-in-één navigatiesysteem voor vrachtwagens met ingebouwde dashcam ontwikkeld voor professionele vrachtwagenchauffeurs. Met de nieuwe Garmin DriveCam 76 en CamperCam 795 kunnen forenzen en camper/caravan-bezitters deze high-end camera met veiligheidsfuncties gebruiken voor een groter bewustzijn en meer gemoedsrust tijdens het rijden.

Leestip:  De brandstoftransitie voor campers

Houd de weg extra in de gaten met de Garmin DriveCam 76 – Garmin’s beste autonavigatie in zijn klasse voor dagelijkse bestuurders:

• Gebruik Garmin Voice Assist om het navigatiesysteem te bedienen en koppel een compatibele smartphone, met Bluetooth® technologie, om te bellen en gebeld te worden.
• Milieuzone routering geeft begeleiding en waarschuwingen over milieuzones op de route.
• Rijd slimmer met live verkeersinformatie, weerberichten en brandstofprijs informatie wanneer je de Garmin Drive app gebruikt.
• Dankzij de Tripadvisor® reizigersbeoordelingen voor hotels, restaurants en bezienswaardigheden weet je waar het de moeite waard is om te stoppen.
• Rijd met vertrouwen achteruit dankzij de Garmin DriveCam 76. Deze is compatibel met geselecteerde Garmin-achteruitrijcamera’s (afzonderlijk verkrijgbaar) om te zien wat er achter het voertuig bevindt.

CamperCam 795

Maak herinneringen met de CamperCam 795 navigatie speciaal voor campers en caravans. Ideaal voor kampeerliefhebbers en gezinnen die met een camper, caravan of vouwwagen op avontuur gaan door heel Europa.

• Vind de mooiste wegen met aangepaste routering “4” voor de grootte en het gewicht van de camper, caravan of aanhanger.
• Rijd met een groter bewustzijn van potentiële gevaren langs de route met waarschuwingen voor aankomende steile hellingen, overstekende dieren, scherpe bochten en snelheidsveranderingen.
• Geniet met Birdseye Satellite Imagery van hoge resolutie beelden van de camping of het camperpark voor een vlotte aankomst.
• Verbeter elke reis met de voorgeïnstalleerde lijst van campings en diensten van ACSITM CampercontactTM, Trailer’s PARKTM en Tripadvisor® reizigersbeoordelingen.
• Voorgeladen Groene Gids van MICHELIN® inclusief foto’s, gedetailleerde beschrijvingen en beoordelingen.
• Werkt naadloos samen met andere Garmin-producten, waaronder de lange afstandscamera’s uit de BC_TM 50 serie voor zicht achter het voertuig; de Garmin PowerSwitchTM digitale schakelkast voor gemakkelijke bediening van de 12-volt elektronica van de camper en draadloze Bluetooth hoofdtelefoons voor audio van hoge kwaliteit onderweg (elk afzonderlijk verkrijgbaar).

Leestip:  365 nieuwe dagen om te dromen

De serie camper/caravannavigatie wordt daarnaast aangevuld met de nieuwe Camper 795, die kampeerliefhebbers dezelfde geavanceerde navigatievoordelen biedt als de CamperCam 795, maar zonder de ingebouwde camera en camera-gerelateerde functies.

De Garmin DriveCam 76 is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €489,99. De CamperCam 795 heeft een adviesprijs van €589,99 en de Camper 795 heeft een adviesprijs van €439,99. Ga voor meer informatie naar garmin.com/automotive.

“1”Sommige rechtsgebieden reguleren of verbieden het gebruik van de camerafuncties van dit toestel. Het is uw verantwoordelijkheid om de toepasselijke wetten en privacyrechten te kennen en na te leven in rechtsgebieden waar u van plan bent de camerafunctie van dit toestel te gebruiken.
“2” Vereist een actieve Wi-Fi®-verbinding.
“3” Sommige omstandigheden kunnen de waarschuwingsfunctie nadelig beïnvloeden; ga naar Garmin.com/warnings voor meer informatie.
“4” Niet overal beschikbaar. Als je de profielkenmerken van jouw camper of aanhanger invoert, betekent dit niet dat de kenmerken van jouw camper in alle routevoorstellen worden meegenomen. Volg altijd de verkeerstekens en wegomstandigheden

Leestip:  Duitsland introduceert schonere brandstoffen

Over Garmin.

Al meer dan 30 jaar kenmerkt Garmin zich als voorloper op het gebied van GPS navigatie, draadloze apparaten en applicaties. Garmin ontwikkelt producten voor mensen met een actieve levensstijl en richt zich daarbij op vijf bedrijfsdivisies: automotive, luchtvaart, fitness, marine en outdoor recreatie.
De producten binnen de automotive categorie hebben een stempel gedrukt op de navigatie-industrie en bieden de nodige informatie om veilig op weg te kunnen. Garmin richt zich op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke navigatieoplossingen voor bestuurders van een breed scala aan motorvoertuigen. Van auto’s en motoren tot campers, caravans en vrachtwagens.

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in