De geschiedenis van Caravan Centrum Boekel

Caravan Centrum Boekel heeft verstand van caravans. Zij zijn een full service bedrijf, hetgeen betekent dat je bij hun terecht kan voor inkoop, verkoop, onderhoud, schade, en stalling. Kom een dagje naar Boekel!

De geschiedenis van Caravan Centrum Boekel gaat helemaal terug naar 1962. In die periode was de heer F. Kunst Sr eigenaar.

Vanaf december 2005 zijn Dhr. en Mevr. Verheul de nieuwe eigenaren van Caravan Centrum Boekel. Ondersteund door hun zonen en het personeel, staat bij Caravan Centrum Boekel kwaliteit en klantgerichtheid voorop. Zo ook het voortzetten van het dealerschap met Dethleffs, een kwalitatief hoogstaand merk.

Het bedrijf

Momenteel is er een binnenstalling voor 230 caravans. We hebben drie werkplaatsen, voor onder andere alle plaatwerk reparaties, bandenservice en al het bijkomende onderhoud aan een toercaravan. Er is een showroom waar een deel van de nieuwe Dethleffs caravans te zien is. En buiten op het showterrein staan de gebruikte caravans. Onze locatie is uniek u waant zich in de natuur. Om u alvast in de vakantiesfeer te brengen.

Dethleffs dealer

Het is een bewuste keuze om alleen het dealerschap van Dethleffs te voeren. Het magazijn heeft dus vooral onderdelen van Dethleffs. Onderdelen van andere merken caravans kunnen gaan op bestelling. Dus ook voor reparatie van andere merken caravans bent je van harte welkom. Zij zijn aangesloten zowel bij de Bovag als de Focwa. Sinds kort kan je ook voor jouw trailer of aanhangwagen bij hun terecht, zowel onderhoud als reparatie.

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal
Voortenten

In vroeger tijden maakte men in Boekel zelf voortenten. Dat is helaas niet meer rendabel. Wel gebleven is het tentenatelier waar nog steeds de meest gangbare reparaties uitgevoerd worden. Ook kunt u terecht voor tentonderdelen, tenttapijt in verschillende kleuren.
Tegenwoordig verkopen wij een assortiment van tenten en luifels gemaakt door Dorema Brand en Isabella.

Wil je meer te weten komen over Caravan Centrum Boekel kijk dan eens op hun website.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in