Camping Elbeling voor iedereen die van de natuur houdt

Camping Elbeling ligt aan de Elbe in Radegast, en grenst aan één van de mooiste natuurgebieden van Duitsland: „Flusslandschaft Elbe“, erkend door Unesco. Vooral geschikt voor fietsers, wandelaars, sportvissers vogelaars en ieder ander die van de natuur houdt.

De Elberadweg is een prachtig fietspad langs de Elbe, die grenst aan de camping. Ook de „Storchenstrasse“ is in deze omgeving zeer bekend.

Erik en Aliena Kaspers, samen met hun kinderen (Ilja en Esra) hebben in 2011 de stap genomen om in het “mooie” Duitsland hun droom te laten uitkomen! “een eigen Camping te hebben” De eerste winter hebben ze met man en macht gewerkt om de Camping voor het nieuwe seizoen klaar te krijgen. Het zomerhuis gerenoveerd, een receptie gerealiseerd, het zwembad vernieuwd en natuurlijk de bar en het Restaurant flink opgeknapt! Het eerste jaar was voor hun echt omgevlogen. In de afgelopen jaren hebben ze hun eigen plekje in de gemeenschap veroverd en de nodige veranderingen en verbeteringen toegepast. (een nieuwe speeltuin, een nieuw overdekt terras). Ze kunnen dan ook niet wachten om jullie allemaal weer te verwelkomen en hopen dan dat jullie net zo enthousiast zijn als zij!

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 
Camping Elbeling

Omdat de camping mooi centraal ligt, zijn er verschillende mooie uitstapjes te maken, bijv. naar Hamburg, Lüneburg, Hitzacker, Mölln, Schwerin enz..

Met “Hollandse” gastvrijheid nodigen ze je van harte uit in het schitterende Elbtalaue.

pipowagenSinds mei 2012 hebben zij twee Pipowagens op de camping voor de verhuur. Gezellig op de camping met iets meer luxe en comfort dan een gewone tent of caravan. Zeer leuk voor jonge gezinnen! De wagens hebben twee bedstedes, een keukenblok, tv, chemisch toilet.

Doordat men voor het douchen en afwassen is aangewezen op het toiletgebouw heeft men wel het “echte campinggevoel”.

Wil je alles weten over Camping Elbeling

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in