Camping Valkenisse zon, zee en strand

Zon, zee, strand… én genieten. Dat zijn geen loze kreten op Strand camping Valkenisse.

De camping ligt namelijk op het veelzijdige schiereiland Walcheren en op een steenworp afstand van de badplaats Zoutelande. Een plek die, dankzij de beschutte ligging, bekend staat als de zonnigste badplaats van Nederland.

Vanaf jouw kampeerplaats kan je de zee horen ruisen en je bent maar één duinklim verwijderd van het strand. Bovenop de duinen heb je een prachtig uitzicht over de monding van de Westerschelde met passerende scheepvaart. Zon, zee en strand dus. En allemaal binnen handbereik.

Perfecte faciliteiten en veelzijdige omgeving

Genieten is dan ook niet lastig met al deze ingrediënten. Tel daar perfecte faciliteiten, luxe accommodaties en een veelzijdige omgeving bij op en je hebt het recept voor een onvergetelijke strand-kampeervakantie! Vergeet ook jouw fiets niet mee te nemen, want vanaf de camping lopen adembenemende fietsroutes door Zeeland. Je rijdt makkelijk naar Vlissingen of Middelburg en onderweg kijk je jouw ogen uit naar het mooie, afwisselende landschap en de authentieke dorpjes.

Kamperen met de ruisende zee op de achtergrond!

Voor iedereen die kampeerbloed door zijn aderen heeft stromen en graag vakantie viert aan de kust, is Strandcamping Valkenisse dé ideale vakantiebestemming. Vanaf jouw kampeerplaats hoor én ruik je de zee. Je klimt één duin over en je staat direct op het strand. Spreid jouw handdoek uit en laat die strandvakantie maar beginnen!

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk
Wél strand, geen zand

Anders dan de naam doet vermoeden kampeer je op Strandcamping Valkenisse niet op een ondergrond van zand, maar op gras.

Ontdek Zeeland

Wie aan Zeeland denkt, denkt aan water. Terecht, want ook op Strandcamping Valkenisse is het zeewater vanaf de camping te horen en te ruiken. En badplaats Zoutelande – op loopafstand van de camping – is door zijn beschutte ligging de meest zonnige badplaats van Nederland. Voor een strandvakantie zit je hier dus goed! Maar naast heerlijk luie dagen op het strand en op de camping is het ook zeker de moeite waard om eropuit te trekken. Te voet, met auto of op de fiets. Camping Valkenisse is een perfecte uitvalsbasis om de meest waterrijke provincie van Nederland te ontdekken.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

Wil je meer weten over Camping Valkenisse

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in