De eerste integraal camper van Weinsberg

De nieuwe WEINSBERG CaraCore – Het nieuwste kindje de familie, en direct als volledig integraal. Begroet samen met ons de nieuwe CaraCore! De eerste integraal camper van WEINSBERG is een stijlbewuste trendsetter en tegelijkertijd een meester in understatement. Want net als zijn zussen verbind de CaraCore praktische uitrusting met modern design. Een integraal die zijn naam eer aan doet.

Ervaar nu de WEINSBERG CaraCore. Compleet nieuw ontwikkeld. Geniaal uitgerust. Bondig vormgegeven. Met een nieuw markant uiterlijk, standaard met hefbed, met de grootste badkamer in zijn klasse en uitmuntende prijs – prestatieverhouding.

CaraCore

De nieuwe CaraCore biedt een open zichtveld en heeft een 70 cm brede opbouwdeur. Ze is standaard voorzien van hefbed met groot ligoppervlakte en 1,50 meter breed en voorzien van kenmerkende WEINSBERG elementen in het interieur.

De CaraCore 700 MEG heeft de grootste badkamer in zijn klasse, heeft bedden van 2 meter lang en een optionele zitgroep in de lengte. De CaraCore heeft onderscheidende voorkant met bondig design en moderne LED‐koplampen. Nieuwe bumper achterop met LED‐achterlichten. De optionele styling pakketten geven de CaraCore een onderscheidend design.

Leestip:  Huuronzecamper - De ultieme vrijheid
Geslaagd

De CaraCore is een stijlbewuste trendsetter die vakkundigheid met design combineert. Als je meer wilt weten over de CaraCore kijk dan op de site. Ook is Weinsberg op de kampeerjaarbeurs waar ze vol trots dit model zullen presenteren.

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in