Weinsberg camperbus gezinsvriendelijk

Waarom maakt Weinsberg camperbus jou vakantie zo bijzonder? Ze zijn ervan overtuigd: Voor een geweldige vakantie is meer nodig dan een sterk merk: Je hebt een betrouwbare begeleider nodig, een goede vriend – eentje, die samen met jou de wereld verkent!

Al meer dan 45 jaar staan zij met hun ervaring, betrokkenheid en enthousiasme voor je klaar. Hun doel: met een perfecte prijs‐prestatieverhouding jou droom van vrijheid verwezenlijken. Daarom maken zij voertuigen, die exact aan jou wensen voldoen: Ze zijn chic, robuust en betaalbaar. Ze zijn flexibel, betrouwbaar en gezinsvriendelijk. Ze zijn gewoon, realistisch en uniek. Zij maken jou vakantie tot iets speciaals.

De geschiedenis van WEINSBERG

Altijd in beweging! – Er is geen enkel ander merk wat traditie zo goed combineert met vooruitgang zoals WEINSBERG dat doet – een spannend verhaal met een indrukwekkende continuïteit. Dus is WEINSBERG terug op het punt aangekomen, waar het bijna vijftig jaar geleden de reis in een omgebouwde Fiat 238 begonnen is: in de harten van vele enthousiaste kampeerders.

 Weinsberg camperbus CaraBus die heeft wat te bieden

Of het nu gaat om doolhofachtige steegjes in de binnenstad of om uitgestrekte strandpromenades: Jou nieuwe CaraBus brengt je heel gemakkelijk overal heen waartoe jou vakantiehart zich aangetrokken voelt. Daarbij biedt hij meer plaats, dan men hem zo met zijn slanke bouwaard zou toevertrouwen.

Leestip:  Family-for-4-uitrusting leverbaar in alle Malibu Vans

Zijn geheim: Door de uitbreiding van het dak neemt de ruimte in hoogte toe en kan zo perfect gebruikt worden voor extra kasten en een extra bed. Zo blijft de CaraBus behendig en gelijktijdig ruim, zelfs wanneer u samen met nog drie vrienden onderweg bent.

Meer weten over Weinsberg

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in