Camping Ponderosa al 50 jaar een begrip

Het wordt een feestelijk jaar voor camping Ponderosa. In 2018 bestaan ze namelijk 50 jaar als familiebedrijf en daar zijn ze bijzonder trots op. Al sinds 1968 staan zij klaar voor hun camping-gasten in het ideaal gelegen bosrijke dorp Ulicoten in de gemeente Baarle-Nasssau, grenzend aan de Belgische grens. Als gast op Ponderosa ben je van harte welkom om deel te nemen aan de festiviteiten rondom het 50 jarig bestaan. In het weekend van 22, 23 en 24 juni staat Ponderosa in het teken van dit mooie kroonjaar.

Niet alleen het feestweekend maar het hele seizoen door vieren ze dit mooie jubileum met mooie acties en verassingen voor hun gasten. Plaats je dit jaar een nieuw chalet op Twin Valley, betaal je voor het seizoen 2018 geen stageld! Ponderosa biedt voor ieder wat wils, niet alleen voor campinggasten. Diverse fietsroutes lopen langs Ponderosa, het vernieuwde terras is dan ook een ideale afstapplaats. Het restaurant is buiten het seizoen ook geopend op vrijdag t/m zondag.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg

Hun enthousiaste, klantvriendelijke medewerkers staan voor je klaar, wijzen je de weg, serveren je een lekker hapje en drankje en bezorgen je graag een fijne tijd bij Ponderosa.

Camping Ponderosa

De romantiek van kamperen zit allang niet meer in hannessen met gaspitjes, leeggelopen luchtbedden en sanitaire ongemakken. Kamperen kan ook in luxe! En dat is precies wat je bij Recreatiepark Ponderosa krijgt. Wél de romantiek van het buitenleven en de gezelligheid van het kamperen, niét de ongemakken. Zo beleeft u gegarandeerd een onbezorgde kampeervakantie!

De plaatsen op Ponderosa Valley zijn met 150m2 ruim en je kunt jou auto gewoon bij de plaats parkeren. Bovendien hebben alle kampeerplaatsen een rioolwater- en kabeltelevisieaansluiting en kan je gratis gebruik maken van 10 ampère elektriciteit! Ook kan je gebruik maken van gratis WiFi. Het perfect onderhouden terrein, de ruime plaatsen en uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat je even helemaal weg bent.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Gezelligheid staat voorop

In het seizoen wordt er van alles georganiseerd op de camping. Van bingo-, disco- en filmavonden tot knutselenochtenden voor de kleintjes. Natuurlijk kan je gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad en alle faciliteiten op het park. En ook jou trouwe viervoeter is welkom om je te vergezellen bij jou wandeltochten door de adembenemende omgeving.

Alles weten over Camping Ponderosa

 

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in