Camping Byns in noordelijk Värmland

De ruim 40 jaar bestaande Camping Byns in noordelijk Värmland heeft een unieke ligging aan de Klarälven op loopafstand van de supermarkten, winkels en de bijzondere kerk van Ekshärad. Ideaal voor gasten die hier verblijven zonder auto of die graag even wandelen of fietsen naar de winkels.

Hun kano- en kajakverhuur, Klarälvdalen Kanot, onderscheidt zich ook op unieke wijze met een hoge kwaliteit in persoonlijke service gebaseerd op jarenlange ervaring van kanovaren in deze regio. Zij gebruiken dezelfde rivieren als andere verhuurders in de regio maar hun niveau van service en flexibele benadering maakt het verschil. Zelf varen ze regelmatig de routes die we aanbieden en delen graag onze ervaringen met hun gasten.

Camping Byns

Zij bieden niet alleen lichte dagtochten met kano op het beste deel van de Klarälven, maar ook 2- tot 10-daagse individuele tochten en zelfs begeleide weektochten.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

Ze zijn steeds weer verheugd zoveel gasten te mogen ontvangen uit Scandinavië, uit heel Europa en zelfs van daarbuiten. Ze hebben gasten die kort op Byns verblijven tijdens hun reis naar het noorden of op de terugweg naar het zuiden. Anderen komen hier een langere periode om te genieten van de rust en de ruimte of om van de vele attracties en activiteiten in de omgeving te genieten.

Zowel de Klarälvdalen fietsroute als de Pilgrims wandelroute lopen hier vlak langs en daarmee is deze camping ideaal voor een overnachting tussendoor.

Veel van hun gasten arriveren via de rivier met een vlot, kano of kajak of ze starten hun kano- of kajakavontuur bij hun. Soms blijven ze nog een paar dagen na hun tour om wat te ontspannen en hun belevenissen met andere gasten te delen.

Leestip:  Kampeerderij De Kaaiewaaier - hoe het begon

Iedereen is welkom bij Byns Camping en Klarälvdalen Kanot! Ze zien er naar uit om zowel nieuwe als terugkerende gasten te ontmoeten.

Meer weten over Camping Byns

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in