Camping it Dreamlân bij het Nationaal Park Lauwersmeer

Kamperen! Hoe fijn is dat?! Blote voetjes in het gras, briesje om je oren, getik van regendruppels op je tent (alleen ’s nachts natuurlijk ), ontbijten op een picknickkleedje, de kinderen doen de afwas en wat je bent vergeten leen je gewoon bij de buren… Je komt even helemaal los van alles waar je anders zo druk mee bent. Een leeg hoofd? O ja, zo voelde dat! Op de camping draait het leven nog om gewichtige zaken zoals de stand van de zon, de kleur van de wijn, de beste windrichting voor het fietstochtje en de inhoud van je boek.

Kleine camping met weids uitzicht

Natuurcamping it Dreamlân ligt vlakbij het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed de Waddenzee in de mooiste provincie van Nederland (heus waar). Midden in de natuur, weidse luchten overal, een relaxte sfeer en altijd fijne mensen om je heen. Er zijn 25 ruime plekken voor tenten, caravans, campers, busjes, vouwwagens en alles wat daar op lijkt.

Leestip:  Camping Holsteenbron in het mooie Zonhoven

It Dreamlân is een erkend Natuurkampeerterrein en ligt op een oude Friese terp met wild gras en weidebloemen aan het meanderende water van de Dwarsryd. Waar we het gras wat lager hebben gemaaid kun je je tent of kampeermiddel neerzetten. Al het wilde gras en de ruimte om je heen is om van te genieten.

In de overdekte kachelplaats met loungekussens kun je bij een vuurtje heerlijk nagenieten van de dag. Marshmallows roosteren, meimerend je glaasje drinken of een goed gesprek voeren. Onderstaand filmpje geeft je een indruk van een dag op het natuurkampeerterrein.

Kindvriendelijke minicamping

Kamperen op it Dreamlân is ook voor kinderen helemaal het einde: direct uit de slaapzak hup in de zandbak, vissen met schepnetjes aan het water, jakkeren op de skelter, peddeltocht met de kano’s, voetbaltoernooitje met alle camping kinderen, door de dag heen springen op de trampoline en de hele dag buiten spelen en vies worden (no panic, er is een wasmachine)!

Leestip:  HomeCamper en Campspace gaan samen

Camping it Dreamlân Friesland

En, hoe fijn is het voor papa’s, mama’s én kinderen: het terrein is veilig en omheind met kastanje hout hekwerk (behalve het veld ‘Tent in het veld’) dus je hoeft niet de hele dag achter ze aan.

Nieuwsgierig geworden naar Camping it Dreamlân kijk dan op hun website.

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in