Daktent huren – Onafhankelijk op vakantie

Op zoek naar avontuur? Overweeg eens om een daktent te huren en ervaar een vrijheidsbelevenis met je eigen auto of (bedrijfs)bus. Een daktent huren kan al vanaf € 119,-. Daktenhuren.nl heeft verschillende soorten daktenten van alle A-merken, zoals Sheepie, iKamper en Wild Land op voorraad. Daarnaast wordt hun daktentvloot jaarlijks vernieuwd. Dankzij een brede selectie aan daktenten hebben zij voor elke auto een passende oplossing, van Alfa tot Volvo. Zo maak je van je eigen auto een camper!

Alle daktenten zijn snel op te zetten door één persoon. Het is niet zwaar of moeilijk. Binnen 3 minuten staat de tent klaar voor gebruik. Het beddengoed kan in de meeste ingeklapte daktenten gewoon blijven liggen. Kortom: uitklappen en slapen.

Het grootste voordeel is dat je altijd een slaapplaats voorhanden hebt. Binnen korte tijd staat jouw ruime bed met matras klaar voor gebruik. Daarnaast slaap je hoog boven de grond, wat zorgt voor minder last van optrekkende grondkou, regenwater en ongedierte. Naast deze praktische voorbeelden ziet het er natuurlijk ook super uit!

Leestip:  De beste voortenten voor caravans

Daktent huren

Voor elke auto een passende daktent

Op de meeste auto’s passen dakdragers. Op kleinere auto’s kunnen de dragers een maximale last aan van 50kg. De grotere auto’s vaak 75 kg. Deze aangegeven daklast is/heeft betrekking op het rijdend gewicht, stilstaand kunnen er met gemak 2 tot 4 personen in. Er zijn al daktenten vanaf 39 kilogram en om die reden is er voor elke auto waar dakdragers op kunnen een passende oplossing.

Website en foto’s © Daktenhuren: daktenthuren.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in