Camping de achte Waar kamperen nog echt kamperen is

Camping de Achte is een landelijke camping in de driehoek, Bolsward, Franeker, Sneek. Zeer rustig, uitermate geschikt voor natuurliefhebber, fietsers en wandelaars. Vele mooie fiets en wandelroutes. Op steenworp afstand van de monumentale “slachtedijk”

Ze beschikken over 15 ruime plekken, je mag zelf een fijn plekje zoeken waarvan je denkt hier kan ik mij heerlijk ontspannen. Het sanitair is schoon en netjes. Ze beschikken over gedeelde toilet en een urinoir, de douche is ruim met nog een aparte wastafel met warm en koud water. Ook is er nog een losse wastafel met warm en koud water, beide beschikken ze over een spiegel.

Huur tent

Sinds kort verhuren ze ook een ingerichte tent. De tent is geschikt voor 4 persoons het is met netjes ingericht.

ruime gemeenschappelijke ruimte

In de gemeenschappelijke ruimte vindt je een keukenblokje met een waterkoker en koelkast. Er zijn voor de kinderen een aantal leuke spelletjes en tekenspullen te vinden.

Leestip:  Camping Zomerlicht retreats & co-living

ook verkopen ze hier een heerlijke ijsjes voor ieder wat Wills.

De Camping

Royale kampeerplek in open weidevogel gebied, grenzend aan het gruttoland. Midden in het hart van de Fryske greiden. Open wifi aanwezig.

In hun gemeenschappelijke ruimte vind je hun schoon en net sanitair. Buiten aan het gebouw staat een ruim afwasblok met 2 wasbakken en kranen met warm en koud water.

Buiten vind je op hun veld 2 picknicktafels, er zijn verschillende terrasjes waarvan er altijd wel 1 in de schaduw staat. Voor de avond zijn er vuurschalen te vinden waar je gezellig bij kan zitten.

  • Verwarmde accommodatie
  • Opladen telefoon mogelijk
  • Evt. een aantal plekken elektriciteit mogelijk

Website Camping de achte: www.campingdeachte.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in