Eerste Indian Food Festival op Landgoed Mariahoeve 

Van 30 september t/m 2 oktober is Landgoed Mariahoeve the place to be voor liefhebbers van de Indiase keuken.

Op vrijdag 30 september is er een Luxury Indian Buffet met meer dan twintig verschillende gerechten uit verschillende delen van India, aan het meer met een vreugdevuur. Op zaterdag en zondag (1 en 2 oktober) staan er in het sprookjesachtige bos vele eetstalletjes met zo’n 100 verschillende gerechten die het beste uit de Indiase keuken laten proeven.

Zoals Bala Krishna Boppudi, één van de eigenaren van Landgoed Mariahoeve en geboren in India, zegt: “Ik wil dat iedereen kan genieten van de rijkdom van de Indiase cultuur, die je door het eten zo goed kunt ervaren. Want of je nu vrienden bent, geliefden, buren of familie, in iedere relatie staat eten centraal, zo toon je elkaar liefde en genegenheid.”

Leestip:  Op reis in het land boordevol tegenstellingen: Reishandboek Tjechië

Natuurlijk staan er ook veel optredens op het programma, zoals traditionele dans, Bollywood dans en muziek. De Khan Brothers brengen bijvoorbeeld volksliederen en Qawwali (sufi-liederen) en dj Vasantha zorgt voor een ‘Chennai Vibe’. Op zaterdag is er een openluchtbioscoop in Wifiwoods met drie iconische Bollywood-films: Lagaan, Mother India en DDLJ. Maar er is meer om van te genieten. Bijvoorbeeld een kinderprogramma waar de kleintjes zich vermaken en leren over yoga, handpan spelen en meer. Ook kunnen bezoekers op het meer een boottocht maken.

Luxury Indian Buffet

Kom gerust langs wanneer je maar wilt. Voor het Indian Luxury Buffet op vrijdag is reserveren noodzakelijk (kosten 35 euro p.p., 20 euro voor kids, all you can eat, excl. drankjes).

Website Landgoed Mariahoeve: www.landgoedmariahoeve.com

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in