City Camping Antwerp op een rustige locatie naast de jachthaven

Kampeer je graag met de tent, caravan of camper & ga je graag op citytrip? City Camping Antwerp ligt op een rustige locatie naast de jachthaven op de Antwerpse Linkeroever en vlakbij het historisch centrum van “‘t Stad”.  Via de iconische voetgangertunnel onder de Schelde of met de overzet ben je te voet of met de fiets in een wip op de Grote Markt, de kathedraal & de Groenplaats.

Met 34 specifieke camperplaatsen, 45 grote kampeerplaatsen voor tenten & caravans, 14 trekkersplaatsen en 2 Glampingplaatsen is er geen reden om je bezoek aan Antwerpen uit te stellen.

Fiets faciliteiten

Ze beschikken op de camping over 20 fietsen die je voor €2 per dag kan huren. Je kan ook gratis gebruik maken van hun materiaal om je eigen fiets of band te herstellen (ze hebben geen onderdelen in voorraad) of je banden op te pompen.

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024
Oversteek naar de Stad – Gratis overzetboot

Gratis overzetbootOp 900 meter van de camping kan je te voet of met de fiets gratis de overzetboot nemen naar het Steenplein. De uurregeling kan je hier terugvinden.

Gratis voetgangerstunnel

Ga je nog enkele 100 meters verder voorbij de aanlegsteiger van de overzetboot kom je aan de ingang van de historische voetgangerstunnel. Zowel op rechter- als op linkeroever kan je de tunnel nog steeds betreden via de authentieke houten roltrappen, die bij de opening een waar unicum waren.

Je kan zowel te voet als met de fiets door de tunnel. Wel voorzichtig met de fiets op de roltrap.

Speeltuin & skatepark

Net naast de camping is er een ruime speeltuin met moderne en veilige speeltoestellen voor de kleinsten. De wat grotere kinderen kunnen zich volledig uitleven op het grote skatepark en daar hun truckendoos op de skateboard volledig opentrekken.

Leestip:  La Maison Des Trois Grands omringd door schilderachtige dorpjes
Zwembad

Net naast de camping ligt openluchtzwembad De Molen. Het zwembad beschikt over een 50-meterbad met verwarmd zwemwater. Er is ook een plonsbad, een grote ligweide en een lift voor personen met een handicap.

Website City Camping Antwerp: www.citycampingantwerp.be

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in