CCK de actieve Club voor gezellige mensen

Heb je een caravan en wilt je die eigenlijk wel vaker en intensiever gebruiken? Vindt je het ook leuk en gezellig om met mensen met dezelfde hobby op stap te gaan? Dan is een lidmaatschap bij de CCK misschien een leuk idee.

De CCK is een club voor mensen die méér van hun caravan willen genieten. De vereniging bestaat uit enthousiaste en actieve caravangebruikers. Van april tot oktober worden weekend- en weekevenementen georganiseerd. In deze periode worden ook enkele buitenlandse reizen georganiseerd.

Het motto van onze vereniging

“niets moet; alles mag” feel free. Alles voor leden door leden waardoor de kosten laag en voor iedereen betaalbaar blijven. De leden delen graag hun kennis en ervaring met andere caravanners. Vier maal per jaar verschijnt ons clubblad “De Chateause” met een oplage van 250 exemplaren.

Leestip:  Hobby-Directeur Bernd Löher benoemd tot CIVD-President

De CCK is een gezellige en actieve club waar je gemakkelijk vrienden maakt. Het merendeel van hun leden zijn 50+ (fitte vutters), mensen die van hun welverdiend pensioen genieten. Ook het aantal alleenstaanden neemt toe.

Al meer dan 30 jaar caravan plezier.

Website CCK

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in