CarChallenge van Amsterdam naar Sydney

CarChallenge gaat met The Amsterdam – Sydney Challenge de langste rally ter wereld organiseren. Het bedrijf, een toonaangevende organisator van autoreizen en rally’s binnen en buiten Europa, is de afgelopen jaren gegroeid naar honderden deelnemers per jaar – en daarmee één van de grootste in Europa. Ervaring is er genoeg, in alle continenten (behalve Antarctica) werden meerdere rally’s georganiseerd.

“Dergelijke rally’s zijn vaker geprobeerd en geslaagd” Aldus Thom Koudstaal (27) van CarChallenge. “In 1968 reden er teams over land van London naar Sydney, (met uitzondering van de overtocht van India naar Australië). Toen nog met Nederlands trots, Rob Slotemaker en Rob Janssen werden 17e! Maar, in 2022 willen we het nog grootser aanpakken. Het doel is om ook zoveel mogelijk óver land te rijden. Tot Singapore gaat het vlot, daarna zijn we afhankelijk van veel ferry’s en boten die niet voor autotransport gemaakt zijn. Kortom: een uitdaging van formaat.”

Leestip:  Vijf unieke plekken om te laden in Europa

langste road trip ooitDe langste road trip ooit start in Amsterdam en vervolgt zijn weg door Oost-Europa, Turkije, Georgië, Rusland, Kazachstan, China, Vietnam, Laos, Thailand, Maleisië en Singapore. Vanaf hier wordt de oversteek gemaakt naar Indonesië en worden veel van de eilanden aangedaan. Vanaf Oost-Timor vaart de karavaan over naar Australië. De finish? Het Sydney Opera House.

Sydney

Website CarChallenge: carchallenge.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in