Camping Besthmenerberg gaat verder als camping Ommerland

De naam van camping Besthmenerberg gaat veranderen!
Camping Besthmenerberg gaat verder als Ommerland. Geen zorgen! Je zult de vertrouwde gezichten blijven zien, maar dan in een nieuw jasje. Een volledig nieuwe huisstijl, nieuwe faciliteiten, nieuwe overnachtingsmogelijkheden en het motto ‘verbonden met buiten’.

Waarom een nieuwe naam?

Zoals je misschien weet heeft het vakantiepark in haar geschiedenis al verschillende namen gekend. Namen die pasten bij de identiteit van toen. Door de ontwikkelingen die het park de afgelopen jaren heeft doorgemaakt past de naam Besthmenerberg niet meer. Het park is uitgegroeid tot een modern vakantiepark met vele mogelijkheden voor vakantie en dagrecreatie. Een plek voor ruimte en rust, maar ook voor spanning en avontuur.

Daarnaast is de naam lastig te onthouden. Besthmenerberg is voor velen van oudsher een bekende naam, maar zij kijken graag naar de toekomst. Daarvoor is het belangrijk dat men de naam goed kan onthouden en weet hoe deze geschreven moet worden tijdens de (online) zoektocht naar een leuke vakantie.

Leestip:  Camping La Garenne in het mooie dal van de rivier de Eyrieux

camping ommerland

Een fris imago

Het wordt een nieuw jasje met een nieuwe naam en een fris imago! Een imago dat herkenbaar is en zich onderscheidt. ‘Verbonden met buiten’ is het motto van Ommerland. Ommerland is bedacht vanuit de passie voor mens, dier en natuur. Bij Ommerland kan iedereen genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Zoals klimmen in het klimbos, boogschieten, paintballen, wandelen, fietsen, speuren, hutten bouwen, paardrijden… Kortom, een unieke vakantiebeleving midden in een prachtig stuk natuur!

Website Camping Ommerland: ommerland.nl

 2.5/5 (2)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. is er nog plaats vrij van 6 aug tot 27 aug 2022 plaats 59 met hond en drie volwassen en een kind wat gaat dat kosten wij komen dan dan met caravan en auto en graag bij zet tentje bij en een hond hebben we mee en hebben jullie ook annulererings verzekeringen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in