Stadscamping Schoonhoven de tussenstop op een fietsvakantie

0

In de uiterwaarden tussen Lekdijk en Lek ligt een bijzondere camping: Stadscamping Schoonhoven. Een plek waar genieten en tot rust komen voorop staan. Bij hun kampeer je direct aan de rivier, met uitzicht op de schepen en midden in de natuur. Toch ben je binnen vijf minuten lopen in het centrum van het pittoreske stadje Schoonhoven.

Deze camping is de ideale tussenstop op een mooie fietsvakantie door Nederland. Maar ook de perfecte plek voor een langer verblijf met uitstapjes naar bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam, Gouda en Gorinchem. Ben je met de boot, dan leg je aan in hun jachthaven en staan alle campingfaciliteiten tot je beschikking.

Verblijf

Je kunt bij hun terecht voor een nacht, een heel seizoen of alles er tussenin. Alle tent-, vouwwagen-, camper- of caravanplekken hebben de beschikking over water en elektriciteit. Als je hun kant uit komt, is het wel verstandig om te reserveren. Dit om teleurstelling te voorkomen. Voor trekkers tenten is er altijd plek!

De Camping

Stadscamping Schoonhoven biedt mogelijkheden voor alle soorten kampeerders. Ze hebben ruime plekken voor tenten, vouwwagens, campers en caravans, voorzien van elektriciteit en water. Kom je met een trekkers tent, zoek dan een plek op hun tentenveld direct aan Lek. Heb je geen tent, caravan of camper, huur dan één van hun trekkers- of safaritenten of tiny houses.

Leestip:  Campervan Pop-Up Music Festival

Fietsvakantie en bikepacking

Fietsvakantie en bikepacking

Fietsen zit in ons DNA. Daarom zullen ze er alles aan doen om fietsers een prettig verblijf te bieden. Ze hebben perfecte plekken om met minimale bagage te overnachten. Heb je iets niet bij je, dan is de kans groot dat je het bij hun kunt lenen. Kampvuurtje aan, biertje erbij of wat fris, en daarna je tent in om na te genieten van een mooie fietsdag. Ook is er de mogelijkheid om je fietskleding te wassen. Zo kun je de volgende dag in schone broek en shirt verder.

Website stadscamping Schoonhoven: stadscampingschoonhoven.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in