Kamperen moet je leren en andere logische levenslessen

0

Columns en vakantieverhalen – In ‘Kamperen moet je leren en andere logische levenslessen – Columns en vakantieverhalen’ van Bea Frénay uit Nieuw-Lekkerland komen vakanties, taalblunders en bijzondere observaties aan bod, met hier en daar ook een serieuze kanttekening. Schrijfster en columniste Frénay (de Kantlijn) vertelt vooral op nuchtere, luchtige en ironische wijze waardoor de verhalen lekker weglezen. Dit vermakelijke boek wordt sinds vrijdag 30 april uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

In Kamperen moet je leren en andere logische levenslessen vertelt Bea Frénay op luchtige en ironische wijze over onverwachte vakantiesituaties, tenenkrommende taalblunders, grappige observaties, met hier en daar ook wat serieus gepeins. Met die nuchtere kijk op het leven en haar welbekende zelfspot heeft zij weer een heerlijk leesbaar boek samengesteld. Door Bea’s open en beeldende schrijfstijl, krijgt de lezer het gevoel in het verhaal zelf aanwezig te zijn en op zijn minst te kunnen glimlachen om de herkenbaarheid. En dat is nou precies de bedoeling: lachen om je eigen blunders; dat houdt het leven ook in lastige tijden leuk!

Leestip:  Omwegen – Naar het Einde van de Wereld
Over de auteur

LevenslessenTien jaar na het verschijnen van de gedichtenbundel Het is wit en het rijmt, geeft Bea Frénay de lezer weer een kijkje in haar leven. Ditmaal niet in dichtvorm (al zit er toch een kleine verrassing in het boek), maar met een open schrijfstijl waardoor de lezer het gevoel krijgt er zelf bij te zijn. Dat vertellend vermogen komt goed tot uiting in deze verzameling ‘logische levenslessen’ zoals ze het ironisch beschrijft: columns, vakantieverhalen en observaties.

Bea neemt je niet alleen mee op reis; ook alledaagse, herkenbare situaties komen aan bod. Vaak hilarisch, soms ook wat serieuzer van toon. Haar luchtige en pakkende manier van schrijven maakt elk verhaal lekker leesbaar, waarbij ze een stukje zelfreflectie zeker niet uit de weg gaat.

Leestip:  Reisdagboek Camper
Boekgegevens

Titel: Kamperen moet je leren en andere logische levenslessen – Columns en vakantieverhalen
Auteur: Bea Frénay
Verschijningsdatum: 30-04-021
Aantal pagina’s: 86
ISBN: 9789464313437
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 16,99
Uitvoering: Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in