Caravanityluifel is geschikt voor werkelijk ieder type caravan

Caravanityluifel by Campooz is een samenwerking tussen Caravanity en Campooz.

Campooz is een jong bedrijf die zich onderscheid door de prachtige vouwwagens, trekkingsluifel en unieke kampeermiddelen.
Caravanity is een platform/community voor iedereen die zijn kampeermiddel wil restylen. Caravanity inspireert en verzorgd alle DIY tips om zelf aan de slag te kunnen gaan.

Opvallend mooi

Een droom die uit komt! Is je caravan helemaal naar wens, dan maak je het met deze luifel helemaal af. De kleur, de vorm, de mogelijkheden en de ruimte zijn opvallend mooi.De prachtige diepe oker/ oranje kleur past bij vrijwel iedere caravan.

Een knipoog naar de 70’s, met alle comfort en techniek van nu.

Pasvorm

De pasvorm van de Caravanityluifel is geschikt voor werkelijk ieder type caravan, zowel retro- als nieuw model.

Je kunt de luifel op minimaal 5 verschillende manieren opzetten. Zo kun je zelf bepalen wat jouw ideale beschutte buitenplek wordt.

Leestip:  International Car Logistics verder onder de vlag van Logicx Berging
Ruimte

Waar de meeste standaard luifels een diepte van 2 meter hebben, biedt deze ruime luifel een diepte van 270 cm. De zijkanten kun je naar eigen wens afspannen. Een zee van ruimte biedt de Caravanityluifel.

Aan alles is gedacht; lichtgewicht aluminium stokken, ripstop topkwaliteit doek, zwarte spanband, haringen en dat alles in een handige compacte draagtas.

over de luifel
  • Luifeldoek is gemaakt van 280 grams Ripstop Katoen
  • De luifel is te bestellen in diverse maten. Lengte is afhankelijk van de door jou gekozen maat. Aan de rechter en linkerzijde is de luifel 220 cm diep en in het midden loopt dit uit op 270cm diepte. De spanwijdte aan beide zijden is 100 cm.
  • Gewicht : +/- 15 kg
  • De luifel is op minimaal 5 manieren op te zetten. Daarom past hij op vrijwel iedere caravan. Ronde retromodellen, strakke gestroomlijnde modellen etc.
  • Het pakket bestaat uit: Luifeldoek,  geintegreerde spanbanden, 3 aluminium staanders (verstelbaar), 3 aluminium nokliggers (verstelbaar), haringen, losse zwarte spanband en een handige opbergtas.
  • Super eenvoudig op te zetten. Door het innovatieve systeem van 2 peesstrips kun je ook ervoor kiezen om quicklockclips te gebruiken. Binnen 10 minuten op te zetten.
Leestip:  Tekenbeet, wat doe je en hoe te voorkomen?

Website Caravanityluifel: caravanityluifel.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in