CAMPWERK gaat offroad trailers voor Ministerie van Defensie leveren

CAMPWERK gaat offroad trailers leveren aan het Ministerie van Defensie. De trailers vormen de basis voor de motorspuitaanhangwagens die worden opgebouwd door ZieglerBrandweertechniek uit Winschoten, specialist op het gebied van opbouw en ombouw van brandweervoertuigen.

Onlangs is tussen Ziegler Brandweertechniek en Ministerie van Defensie een overeenkomst getekend voor levering, opbouw en onderhoud van zes offroad motorspuitaanhangwagens. De aanhangers zullen in twee verschillende types worden afgeleverd aan de Defensie eenheden Infanterie Schietkamp Harskamp, Artillerie Schietkamp ’t Harde, Vliegbasis Volkel, Defensie Materieel Organisatie (DMO) en het 101 Geniebataljon.

De motorspuitaanhangwagens worden opgebouwd op een enkel-assige offroad trailer van Campwerk.

Voertuig 1 Voertuig 2

De motorspuitaanhangwagens met de offroad trailer van CAMPWERK als basis.

Offroad specialist

Het is niet voor het eerst dat CAMPWERK levert aan onderdelen van Defensie. Al eerder leverde de Duitse firma met een Nederlandse vestiging in het Drentse Tynaarlo, een offroad trailer voor het Korps Commando Troepen in Roosendaal. Hier betrof het een project voor het nieuwe terreinvoertuig ATTV Vector, waarbij Defensie zoekende was naar een lichte offroad trailer (de trailer moet in een Chinook helikopter kunnen worden getransporteerd), veel laadvolume en met excellente terreineigenschappen.

Leestip:  Kamperen met een missie op De Buurtcamping

Offroad specialist

Al eerder leverde CAMPWERK een offroad trailer aan het Korps Commando Troepen.

Reden voor Defensie en Ziegler om voor  CAMPWERK te kiezen is de hoge mate van terreinwaardige eigenschappen, een hoog laadvermogen van de trailers en de vele aanpassingsmogelijkheden. Met de verstelbare dissel kan de trailer zowel door een VW Amarok of vrachtauto worden getrokken.

Ivar van der Leij, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt bij CAMPWERK is verheugd met deze order. “We zijn al erg lang actief met onze offroad tenttrailer en bagagetrailers in de private markt. De laatste jaren zien we ook steeds meer interesse vanuit de zakelijke markt en leveren we inmiddels aan meerdere instanties in Nederland en Duitsland. Dat nu ook Ziegler en Defensie voor ons kiezen is een mooie opsteker voor ons als bedrijf”.

Leestip:  Bovag ledenraad accepteert CAO-voorstel vakbonden
Over CAMPWERK

CAMPWERK is de specialist op het gebied van compact kamperen en offroad oplossingen. Geïnspireerd op de Australische tenttrailers, startte Michael Krämer in 2010 zijn onderneming, welke nu is gesitueerd in Bochum. Mobiliteit, avontuur, vrijheid en verbondenheid met de natuur is wat je met de tenttrailers en daktenten van CAMPWERK kunt beleven. Sinds 2016 is CAMPWERK actief in Nederland met een eigen vestiging in Tynaarlo, Drenthe. Het bedrijf is actief middels een uitgebreid dealernetwerk in een groot deel van Europa.

Website Campwerk: www.campwerk.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in