Campspace verloot onbewoond eiland aan vriendengroep

Campspace, het deelplatform voor kampeerplekken bij locals, verloot een unieke overnachting op Forteiland Pampus. Op 5 juli heeft één vriendengroep het hele eiland voor zichzelf. De winactie vormt het startschot voor een serie ‘gewoon’ boekbare nachten op het eiland, vlakbij Amsterdam.

“Je hoeft geen vliegtuig meer te pakken om een bijzonder avontuur te beleven — Hugo van Donselaar (directeur van Campspace)”

Campspace zette eerder al tenten op in het Olympisch Stadion en hangend aan De Euromast. Dit jaar strijkt de Nederlandse kampeerstartup neer op een onbewoond eiland in eigen land. “Iedereen vliegt naar Thailand, Bali of een ander ver oord. Wij laten zien dat je in eigen land ook op een onbewoond eiland vakantie kan vieren” licht Van Donselaar toe. “Met ons deelplatform willen we laten zien dat een avontuur ook heel goed dichtbij huis plaats kan vinden.”

Leestip:  NKC - Meerderheid camperaars schorst de camper jaarlijks
Dichtbij huis maar toch ver weg

Waar je in Amsterdam de bierfietsen en rolkoffers moet ontwijken, geniet je op een steenworp afstand van de rust, het uitzicht en een prachtige sterrenhemel. In juli en augustus zijn er eenendertig exclusieve nachten waar je een volledig verzorgde tent met diner en ontbijt kan boeken. Daarnaast zijn er vier nachten waar het eiland wordt opengesteld om je eigen tent neer te zetten.

Samen met vijf vrienden het eiland voor jezelf

Wie altijd al droomt van een eigen eiland kan zich aanmelden voor de bijzondere winactie via www.campspace.com/win.
Op vrijdag 5 juli staan er voor de winnaars tenten klaar, komt er een singersongwriter optreden bij het kampvuur en krijg je avondeten en ontbijt.

Vernieuwend kamperen in eigen land

Campspace is een online deelplatform voor bijzondere kampeerervaringen bij locals. Van achtertuin in de stad tot op een groot landgoed in de provincie. Verhuurders delen hun buitenruimte met reizigers uit binnen en buitenland. Het platform telt inmiddels tegen de 500 plekken in Europa.

Leestip:  Kraaij Caravans en Campers voor jouw welverdiende vakantie

Campspace

Pampusnachten nu te boeken

Wie verzekerd wil zijn van een plek op Pampus kan deze boeken via https://www.campspace.com/pampus. De prijs voor een overnachting varieert tussen de €39,50 en €379.  Iedereen die een kampeernacht op het eiland boekt draagt bij aan de crowdfunding om het historische forteiland zelfvoorzienend te maken.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in