Campspace, unieke plekken om te overnachten

Campspace is een online kampeerplatform waar je wereldwijd unieke plekken om te overnachten kunt vinden en boeken. Het nieuwe kamperen is niet groot en massaal, maar klein en vernieuwend als het aan Campspace ligt. Van slapen in de woestijn, op het strand tot aan hoog in de bergen. Het nieuwe kamperen is verre van saai.

Met het platform speelt Campspace in op een groeiende behoefte bij reizigers om hun vakantietijd op bijzondere wijze door te brengen. Het platform combineert een snelgroeiende selectie van unieke kampeeraccommodaties met het gemak van online reserveren en boeken.

De kracht van buiten

Ondanks dat het aanbod enorm verschillend is op het nieuwe online platform, hebben ze toch allemaal één ding gemeen: het gaat over leven in de buitenlucht.

‘Kamperen mag dan wat van zijn imago verloren hebben de afgelopen jaren, de kracht ervan is echter nog even groot. De nieuwe generatie moet het gewoon opnieuw ontdekken.’
— Hugo van Donselaar, directeur van Campspace.

Wat zijn campspaces

Campspaces zijn unieke plekken om te overnachten midden in de natuur. Van achtertuinen in de polder tot bijzondere hutten in het bos. Wanneer je een Campspace boekt weet je zeker dat je op een plek terecht komt waar je ongestoord van de natuur kunt genieten. Deze plekken worden aangeboden door mensen zoals jij en ik, die hun eigen stukje buiten graag delen met anderen.

Leestip:  Winnaars automotive innovation award 2024

Altijd direct contact met de verhuurder

Of je nu luxe wilt kamperen in de woestijn, back to basic wilt slapen in de jungle of bij iemand in de achtertuin logeert. Bij Campspace heb je altijd direct contact met de verhuurder. Ze voorzien bezoekers zelfs van handige tips op het platform.

Website: www.campspace.com.

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in