Campooz introduceert caravan luifel

Vouwwagenproducent Campooz verbreedt haar assortiment. Het Drentse bedrijf introduceert een stoere caravanluifel. De Trekking luifel van de vouwwagens heeft model gestaan. Het resultaat is bijzonder en onderscheidt zich door de ronde vormen en een strak lijnenspel.

De luifel is verkrijgbaar in zeven verschillende maten en uit te breiden met zijwanden. De wanden zijn universeel voor links en rechts en klik je eenvoudig aan het frame van de luifel. Standaard wordt de luifel geleverd met een stalen frame. Tegen meerprijs is het frame ook beschikbaar in aluminium en carbon. De luifel is binnenkort te koop bij alle kampeer- en caravanspeciaalzaken. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 9 tot en met 13 oktober in Utrecht is de Trekking luifel voor het eerst te bewonderen.

In 2020 viert Campooz haar eerste lustrum. Vanaf het begin heeft het bedrijf een stormachtige groei doorgemaakt. Het merk heeft een avontuurlijke uitstraling en spreekt daarmee een grote groep kampeerders aan. In combinatie met een eigenwijze marktbenadering heeft dat gezorgd voor flink wat opschudding.

Leestip:  10 tips voor het inpakken van je voortent voor de winter  

Campooz Trekking luifel Caravan LR - 2

Recent is Campooz verhuisd. Op de nieuwe locatie in Assen is ruimte om de groeiambitie waar te maken. ‘Wij hebben een passie voor kamperen. Met oog voor kwaliteit en design. Dat willen wij graag delen met kampeerders. Na vouwwagens is het nu de beurt aan caravans. Wat daarna komt, houden we nog even onder de pet,’ aldus Raoul Veldink, één van de drie eigenaren van de onderneming.

Meer informatie op campooz.com en via social media. Download de Campooz Caravanning brochure op de website. Om de introductie te vieren verloot Campooz drie Trekking luifels.

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in