Voortentencollectie Brand 2020

Het kampeerseizoen is nog niet voorbij maar bij Brand zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020. Op de Caravan Salon in Düsseldorf presenteren wij van 31.08 – 08.09.2019 hun nieuwe voortentencollectie voor het nieuwe kampeerseizoen!

Tot ziens op hun stand! (Hal 14 Stand C45)

De nieuwe Topas

De nieuwe Topas – serie. Ruimte is het nieuwe luxe!
De Topas is een nieuwe serie diepe seizoenstenten in een prachtige strakke en moderne uitstraling en voorzien van tal van praktische gebruiksmogelijkheden. Zoals bij hun gewend is de deurpositie geheel variabel, het dak gemaakt van de hoogste kwaliteit Ten Cate Residential 260, extra voorzien van zonwerende metalliek coating, standaard dubbele slikstroken en afsluitbare ventilatiemogelijkheden. De zijwand is uitgevoerd in EasyZip constructie zodat er snel en eenvoudig een veranda kan worden gemaakt. Leverbaar in 300 en 350 cm diepte. (zonder tussenstaander)

De nieuwe Carat

De nieuwe Carat. Licht en super flexibel!
De Carat is een geheel nieuw concept waarbij gebruik wordt gemaakt de Easy-Zip techniek gecombineerd met 4 onderling verwisselbare wanden. Geheel naar eigen wens in te delen, uit te ritsen of als stabiele zonneluifel te gebruiken. Standaard geleverd met een lichtgewicht alumnium frame met PowerGrip. Te zien op de stand in Dusseldorf!

Uitloopmodellen

Uitloopmodellen 2019. Fino 300 model laatste modellen!
Op zoek naar een kwalitatieve seizoenstent in 3 meter diepte? Ze hebben nog een aantal maten Fino 300 model 2019 beschikbaar die ze nu voor een speciale uitloopprijs kunnen aanbieden. Zit jouw maat er tussen? Nu direct uit voorraad leverbaar via je dealer (zolang de voorraad strekt)
Inspiratie & advies op maat!
Bezoek eens de showroom in Elburg voor een uitgebreid advies op maat!

Brand Voortenten

Leestip:  Vijftig jaar Eurocamp in Nederland
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in