Campingpark De Bongerd in Tuitjenhorn

Het mooie Campingpark de Bongerd is gelegen in het prachtige Noord-Hollandse Tuitjenhorn. Met hun topsfeer en persoonlijke service is het hun doel om de verwachtingen van onze kampeergasten te overtreffen. Je zal versteld staan van Vleghel de Egel die er samen met zijn buurman Koning Pa-Radijs van de Holle Bolle Boom voor zorgt dat u kunt gaan genieten van een onvergetelijke kampeervakantie!

Kamperen is nog nooit zó leuk geweest!

Ook voor de actieve 50-plusser heeft het Campingpark en de omgeving van Tuitjenhorn van alles te bieden. Wat dacht je van een wandeling op de Klimduin van Schoorl, of een fietsroute richting het strand van Callantsoog. Speciaal voor deze gasten hebben zij een aantrekkelijk budgettarief.

Campingpark de Bongerd is dé ideale kindvriendelijke gezinscamping in het prachtige Noord-Holland!

Campingpark De Bongerd

De kampeerlocaties op Campingpark de Bongerd zijn over het algemeen 10m bij 10m en voorzien van 10 ampère stroom, kabelaansluiting voor de televisie, watertappunt en een aansluiting voor de afvoer van vuil water (enkele locaties zijn hierop uitgezonderd). Er zijn locaties met gras, maar ook met schelpengruis. Over het gehele park bevinden zich diverse speeltuintjes en speeltoestellen. Dit varieert van een klimrek tot een grote airtrampoline. De speeltuintjes zijn ingedeeld op leeftijd, speelplezier voor iedereen!

De kampeerlocaties hebben uiteraard niet allemaal dezelfde zonligging. Ontbijt je graag in het zonnetje of geniet je liever tijdens de barbecue van de zonsondergang? Heb je specifieke wensen voor een locatie? Via hun online boekingssysteem kan je zien welke kampeerlocaties er beschikbaar zijn in de door u aangevraagde periode.

Leestip:  Vijftig jaar Eurocamp in Nederland
Holle Bolle Boom, Speel- en waterplezier
Gasten van Campingpark de Bongerd kunnen tijdens hun verblijf onbeperkt gebruik maken van de Holle Bolle Boom. Spetter in de wereld van de Holle Bolle Plons, klim en klauter in de Holle Bolle Binnen of geniet met het gehele gezin van de 18 holes minigolfbaan in de Holle Bolle Buiten. Open zelf de poortjes en ontdek de belevenissen van de Holle Bolle Boom! De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom worden bediend door middel van een vingerscan-systeem.
Aansluitingen
Op jouw locatie vindt je een CEE-stopcontact (Euronorm) en een antennestopcontact voor de kabeltelevisie. Zij raden je aan een eurostekker en een coax-snoer mee te nemen, evenals een afvoerslang voor het vuilwaterafvoerpunt op jouw locatie. De genoemde aansluitmiddelen zijn in de GRinkel op ons park verkrijgbaar. De elektra-aansluiting is 10 ampère. Je kan gelijktijdig maximaal 2200 Watt aan apparatuur gebruiken.
Internet
Op de Bongerd is het mogelijk gebruik te maken van draadloos internet op jouw locatie. Bij het all-in tarief zit het gebruik van recreatief internet inbegrepen. Bij het reguliere tarief kan je tegen betaling een inlogcode verkrijgen bij de Parkreceptie. Je kan met twee toestellen gelijktijdig gebruikmaken van deze inlogcode. Zodra je inlogt met een derde toestel wordt de verbinding met het eerste toestel verbroken. De verbinding die je maakt met internet is voor ‘recreatief’ gebruik. het up- en downloaden van zware bestanden en gamen is hierbij niet gewenst.
Sanitairvoorzieningen
Op het Campingpark zijn drie sanitairgebouwen met wasserette. Eén sanitairgebouw heeft tevens een mindervalide ruimte. In alle sanitairgebouwen zijn kinderdouches en kindertoiletten aanwezig. Ook staat er een vrieskist voor algemeen gebruik.

Zwemmen op Campingpark de Bongerd

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin
Op hun mooie Campingpark bevinden zich naast een zwem-speelvijver ook nog spettermogelijkheden in de Holle Bolle Boom! Zoals een spetter- en spatbad, een Fonteinplein en het Roetsj-bad in de Buiten en uiteraard de overdekte Plons met diverse glijbanen en een Fonteinplein. Voor kinderen van alle leeftijden is er een uitdaging met water te vinden. Geniet met slecht weer overdekt in de Plons en met mooi weer van de diverse buitenspeelmogelijkheden in en met water.

Website: Campingpark de Bongerd

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in