Campingpark De Bongerd in Tuitjenhorn

0

Ons mooie Campingpark de Bongerd is gelegen in het prachtige Noord-Hollandse Tuitjenhorn. Met onze topsfeer en persoonlijke service is het ons doel om de verwachtingen van onze kampeergasten te overtreffen. U zult versteld staan van Vleghel de Egel die samen met zijn buurman Koning Pa-Radijs II van de Holle Bolle Boom ervoor zorgen dat u kunt gaan genieten van een onvergetelijke kampeervakantie!

Openingstijden 2016
Campingpark de Bongerd is in 2016 voor recreatief verblijf geopend van 25 maart tot 25 september. De Bongerd Studio’s zijn het hele jaar geopend. Voor een informatief bezoek bent u ook het hele jaar van harte welkom. De Parkreceptie is het hele jaar 7 dagen per week geopend en wij helpen u graag verder.
Holle Bolle Boom, Speel- en waterplezier
Gasten van Campingpark de Bongerd kunnen tijdens hun verblijf onbeperkt gebruik maken van de Holle Bolle Boom. Spetter in de wereld van de Holle Bolle Plons, klim en klauter in de Holle Bolle Binnen of geniet met het gehele gezin van de 18 holes minigolfbaan in de Holle Bolle Buiten. Open zelf de poortjes en ontdek de belevenissen van de Holle Bolle Boom! De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom worden bediend door middel van een vingerscan-systeem.
Vingerscan
De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom worden bediend door middel van een vingerscan-systeem. Met uw vingerscan kan ons systeem controleren of u vrij toegang heeft. Na afloop van uw verblijf worden alle gegevens die bij uw vingerscan horen compleet verwijderd uit het registratiesysteem. Kinderen beneden de 7 jaar mogen niet zonder begeleiding in de Holle Bolle Plons, ook al zijn zij in het bezit van een of meerdere zwemdiploma’s. De wetgeving verplicht ons hiertoe.
Autovrij park
Om kinderen veilig te laten spelen en voor de algemene rust is het Campingpark geheel autovrij. Bij uw reservering berekenen wij € 20,- borg voor de Bongerdpas, waarmee u uw auto op de parkeerplaats parkeren. Op de parkeerplaatsen staan bagagekarretjes die u met een muntje van € 2,- kunt gebruiken. Wanneer u bij vertrek de Bongerdpas weer inlevert ontvangt u de € 20,- retour. Op de aankomst- en vertrekdag mag u wel met de auto naar uw locatie.
Locaties
Onze standaard toeristische locaties zijn 10m bij 10m en voorzien van 10 ampère stroom, kabelaansluiting voor de televisie, watertappunt en een vuilwaterafvoerpunt. Slechts een aantal locaties zijn hier een uitzondering op en zijn omcirkeld op de plattegrond. Het grootste deel van onze toeristische locaties kenmerkt zich door een toplaag van een 100% natuurlijk schelpenmengsel. Op de locatie is een vlak van 5 bij 5 meter voorzien van dit 100% natuurlijk schelpenmengsel. Dit betreft dus precies de afmeting van uw caravan en eventuele voortent. De locatie heeft voor de rest dus een groene uitstraling. Er is uiteraard alles aan gedaan de schelpen goed plat te walsen, maar ondanks dat adviseren wij u wel voor een graslocatie te kiezen indien u met een tent komt kamperen. U kunt eventueel ook een doek lenen voor onder uw kampeermiddel. Voor een overzicht van de gras- en schelpenlocaties verwijzen wij u naar de Campingpark de Bongerd.
Aansluitingen
Op uw locatie vindt u een CEE-stopcontact (Euronorm) en een antennestopcontact voor de kabeltelevisie. Wij raden u aan een eurostekker en een coax-snoer mee te nemen, evenals een afvoerslang voor het vuilwaterafvoerpunt op uw locatie. De genoemde aansluitmiddelen zijn in de GRinkel op ons park verkrijgbaar. De elektra-aansluiting is 10 ampère. U kunt gelijktijdig maximaal 2200 Watt aan apparatuur gebruiken.
Internet
Op de Bongerd is het mogelijk gebruik te maken van draadloos internet op uw locatie. Bij het all-in tarief zit het gebruik van recreatief internet inbegrepen. Bij het reguliere tarief kunt u tegen betaling een inlogcode verkrijgen bij de Parkreceptie. U kunt met twee toestellen gelijktijdig gebruikmaken van deze inlogcode. Zodra u inlogt met een derde toestel wordt de verbinding met het eerste toestel verbroken. De verbinding die u maakt met internet is voor ‘recreatief’ gebruik. het up- en downloaden van zware bestanden en gamen is hierbij niet gewenst.
Sanitairvoorzieningen
Op het Campingpark zijn drie sanitairgebouwen met wasserette. Eén sanitairgebouw heeft tevens een mindervalide ruimte. In alle sanitairgebouwen zijn kinderdouches en kindertoiletten aanwezig. Ook staat er een vrieskist voor algemeen gebruik.
Honden en andere huisdieren
Per locatie zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Deze dienen niet alleen op het Campingpark, maar ook op uw locatie ten alle tijden aangelijnd te zijn. Voor het uitlaten van uw hond is er een speciale hondenuitlaatstrook (nummer 18 op de plattegrond). U dient altijd een schepje of opruimzakje mee te nemen. Honden zijn niet welkom in alle horecagelegenheden, de Parkreceptie, de GRinkel, het Appeloniatheater, de sanitairgebouwen en de Holle Bolle Boom. Honden zijn ook niet toegestaan in de verhuuraccommodaties.
Programma Animatie, Show & Beleving
Een professioneel en dynamisch team verzorgt tijdens Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en tijdens de zes weken Noord-Hollandse schoolvakantie spetterende, uiteenlopende en veelal gethematiseerde activiteiten en shows. Het uitgebreide aanbod van bruisende activiteiten is gericht op kinderen tot en met 11 jaar en hun ouders. De activiteiten zijn veelal in leeftijdsgroepen verdeeld en verspreid over de hele dag. Vleghel de Egel, GRoma, GRadette, GRadus en Bobbi kunnen niet wachten totdat uw kinderen er zijn. Tussen Pasen en Koningsdag en na de meivakantie is er naast de weekenden doordeweeks dagelijks een kleinschalig programma afgestemd op het aantal aanwezige kinderen. In het voor- en naseizoen hebben wij alleen in het weekend een programma, afgestemd op het aantal aanwezige kinderen.
Openlucht zwembad
Het openluchtzwembad, de waterglijbaan en het Spetter & Spatbad worden verwarmd door zonnecollectoren en zijn geopend vanaf 25 april t/m 31 augustus 2016.
De GRinkel
De GRinkel is tijdens het kampeerseizoen dagelijks geopend voor vers afgebakken broodjes. Daarnaast kunt u bij de GRinkel terecht voor kleine dagelijkse boodschappen, lectuur en natuurlijk uw dagelijkse krant.
Aankomst en vertrek
Op de aankomstdag staan wij vanaf 14.00 uur klaar om u te ontvangen. Op de vertrekdag nemen wij van gasten die toeristisch kamperen voor 12.00 uur weer afscheid van u. Gasten die in onze verhuuraccommodaties verblijven zwaaien wij om 10.30 uur uit.

Website: Campingpark de Bongerd

print
4/5 (1)

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *