Camping Zonnehoeve tussen zee en stad

Camping Zonnehoeve is een Noord-Hollandse camping met de gemoedelijkheid van een boerderijcamping en een sublieme ligging tussen zee en stad. Egmond aan den Hoef is dichtbij voor de nodige boodschappen. Op fietsafstand vind je de reuring van Egmond aan Zee, Alkmaar en Bergen, de allermooiste Noordzeestranden en het unieke duinlandschap tussen Castricum en Schoorl. En als je éven in de auto stapt, ontdek je nog meer fraais in de provincie Noord-Holland. Van bruisend Haarlem tot verrassend Den Helder, en van de vernieuwde Hondsbossche Zeewering tot de pittoreske IJsselmeersteden. De Zonnehoeve is makkelijk bereikbaar; vanuit Amsterdam ben je in drie kwartier bij hun.

Camping Zonnehoeve ruime plaatsen, gezellige sfeer

Zij zijn een landelijke camping zonder al te veel poespas, maar met uitstekende voorzieningen. De perfecte kampeerplek voor mensen die houden van ruimte en gezelligheid. Bij het toekennen van plaatsen houden wij rekening met de afmetingen van caravans en tenten, zodat je altijd meer dan genoeg privacy hebt. Flexibiliteit voor hun gasten vinden zij ook belangrijk. Daarom kan je op elke dag van de week aankomen, zelfs in het hoogseizoen.
Aan de snelle beslissers verhuren zij een strandcabine inclusief stoelen en gebruik van wc/douche.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk
Wandelen

Voor wandelaars is de omgeving van Egmond een paradijs. Vanaf De Zonnehoeve haak je vlot aan op een aantal korte en lange wandelingen door afwisselende landschappen. Duinen, bos, strand en polder: je bent er zó. Je kan iedere dag een andere wandelroute kiezen met steeds weer een ander uitzicht. Ze garanderen je: saai wordt het nooit. Het Hollands Kustpad en het Trekvogelpad lopen langs Egmond. Dichtbij de camping vind je het interessante Monnikenpad. En ook iets verderop in de kan je heerlijk uit de voeten. Beklim bijvoorbeeld bij Schoorl het hoogste duin van Nederland.

Fietsen

Stel je eens voor: je stapt op de fiets en na 20 minuten sta je op het strand of in het centrum van Alkmaar. En wil je er een hele dag op uit? Ook dat kan. Door de hele regio slingeren aantrekkelijke fietsroutes door polders en duinen, over dijken en langs meren. Natuurlijk kan je via knooppunten ook jou eigen fietstocht uitzetten. Onderweg kom je genoeg mogelijkheden tegen voor een kop koffie of een smakelijke lunch. Mountainbikeliefhebbers moeten vooral naar Schoorl. Daar ligt midden in de duinen een van de mooiste parcoursen van Nederland.

Leestip:  Camping Holsteenbron in het mooie Zonhoven

Wil je meer weten kijk dan eens op Camping Zonnehoeve

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in