Kampeer & Outdoor Hardenberg 2018

Kampeer & Outdoor is hét event voor Campers, Kamperen en Outdoor Sports. Op reis met een camper, met een rugzak en een tent de wildernis in, met het gezin en de caravan op de camping: Kampeer & Outdoor biedt alles op het gebied van kamperen en buitenleven. Boek alvast je volgende vakantie bij één van de aanwezige campings, ga op zoek naar de perfecte camper om te kopen of te huren, neem een kijkje bij de stands met alles op het gebied van outdoor of neem deel aan één van de vele activiteiten. Want bij Kampeer & Outdoor is het niet alleen kijken maar ook dóén.

Kampeer & Outdoor

richt zich op iedereen die van kamperen houdt. Of dat nu met een camper, caravan of tent is: de bezoeker vindt hier alles om zijn of haar kampeeruitrusting compleet te maken. Voor de actieve reizigers zijn er diverse outdoorstands aanwezig met informatie, actieve vakanties en natuurlijk de beste accessoires!

Leestip:  Faciliteiten die niet kunnen ontbreken op de camping
Exposantenprofiel

De exposanten van Kampeer en Outdoor zijn bedrijven, winkeliers, hobbyisten, stichtingen en organisaties die zich richten op de echte kampeerliefhebber.

– Campers
– Campings
– Fietsen
– Kampeeraccessoires
– Magazines
– Outdoor accessoires
– Reizen
– Technische onderdelen
Tenten
– Toeristische informatie
– Vouwwagens
– Verzekeringen

Kampeer en Outdoor heeft een divers aanbod voor zowel de beginnende als de ervaren kampeerder!

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 23 februari 2018 10.00 – 17.00 uur    |    Zaterdag 24 februari 2018 10.00 – 17.00 uur    |    Zondag 25 februari 2018 10.00 – 17.00 uur

Alle informatie vind je op Kampeer & Outdoor

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in