Camping Zeeburg in de achtertuin van Amsterdam

Op steenworp afstand van het centrum en toch midden in het groen. Dat is Camping Zeeburg. Hier kampeer je in de achtertuin van Amsterdam, waar je de open, veelzijdige, zinderende sfeer proeft van de stad zelf. Ze hebben oog voor natuur én medemens.

Hun eiland ligt midden in de natuur. Daarom voelen ze zich camping- én natuurbeheerders. Een verantwoordelijkheid waar ze serieus mee omgaan. Daarnaast staan ze als onderneming bewust in de maatschappij.

Faciliteiten

Ze hebben een prachtig nieuw toiletgebouw dat modern en duurzaam is met meer toiletten en douches zodat je nooit meer hoeft te wachten om te douchen. Het sanitair is er schoon en niets is lekkerder dan een verkwikkende douche. En schone kleren, vers uit de droger.

Lekker eten in het restaurant of zelf koken? Voordelig Amsterdam in? Of gewoon lekker luieren terwijl jouw kinderen de allergrootste avonturen beleven op de kinderboerderij. Hoe jij je vakantie ook wilt vieren, bij hun kan je alle kanten op.

Camper of caravan

Naast het verhuren van verschillende huisjes, wagonette enz, kan je ook terecht met je caravan of camper. Strijk gezellig neer op Camping Zeeburg.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

Camperplaatsen

Met hun centraal gelegen campervelden bieden ze je de perfecte standplaats om Amsterdam te verkennen.

Je staat op een grasveld dat goed in conditie blijft. Want op bijna elke plek vind je een verharde ondergrond van grastegels waar je je camper of caravan op zet. Daarnaast heb je alle ruimte om in het gras je tafel en stoeltjes neer te zetten, de luifel uit te klappen of een klein tentje op te zetten. Geïnstalleerd? Klap dan je laptop open, maak gebruik van hun gratis WiFI en kijk wat er in Amsterdam en op de camping te doen is.

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping Zeeburg

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in