Camping Les mûres een uitzonderlijke locatie

Gelegen aan de Franse Rivièra in het hart van de Golf van Saint-Tropez, biedt deze 4-sterren camping je directe toegang tot de zee, met jouw voeten in het zand. Er worden gevarieerde activiteiten, bevoorrechte locaties en à la carte diensten aangeboden om jouw verblijf onvergetelijk te maken.

Camping Les mûres

Gelegen in Grimaud, in het hart van het Provençaalse platteland tussen eeuwenoude pijnbomen en de zee, biedt Camping des Mûres een uitzonderlijke locatie met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en directe toegang tot het strand.

De stad Port Grimaud gelegen in het hart van de Golf van Saint-Tropez wordt vaak het Venetië van de Provence genoemd, en terecht! Port Grimaud is meer dan een eenvoudige stad aan het meer, het is een van de weinige plaatsen in deze regio die gezegend is met de natuur. Gelegen in een adembenemend landschap is Port Grimaud als een paradijs op aarde.

Leestip:  Volgende zomer kamperen in Oostenrijk? Hier moet je op letten
Kamperen op Les mûres

Voor natuurliefhebbers biedt camping Les Mûres verschillende locaties voor caravans, campers of tenten. De grootte en de ligging van de percelen variëren volgens jouw wensen. Voor meer comfort kies je de nieuwe premium locaties.

camping des mures faciliteiten

Faciliteiten

Zij bieden vele diensten om jouw vakantie gemakkelijker te maken: supermarkt-bakkerij, restaurant, snackbar op het strand…. Maak ook gebruik van het informatiepunt, om de marktdagen te leren kennen, informatie te krijgen over de shows en entertainment in de omgeving, advies te krijgen over de beste wandelingen, een fietstocht voor te bereiden, een auto te huren.

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping Les mûres.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in