Van Tuyl is gespecialiseerd in lichte compacte campers

Autobedrijf Van Tuyl is gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens en compacte campers. Het familiebedrijf bestaat sinds 1968 en ze staan bekend als betrouwbaar en ervaren. Ze verkopen en onderhouden zowel nieuwe als gebruikte bestelwagens en kampeerauto’s. Maar ook voor jouw personenauto kan je bij hun terecht.

Service en technische vakkundigheid staan bij hun centraal. Bij de vier familieleden en enthousiaste medewerkers draait alles om kwaliteit en dienstverlening.

Ze nemen de tijd voor je

Ze adviseren je stap voor stap bij de aankoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens of compacte campers. Ze nemen de tijd voor je, bespreken de mogelijkheden en doen een helder en aantrekkelijk voorstel.

Onderhoud door een gemotiveerd team van monteurs

Het gemotiveerde, ervaren team van monteurs zorgt gedurende de hele levensduur voor jouw bedrijfswagen of compacte camper. Of het nu periodiek onderhoud of een reparatie betreft, ze helpen je vakkundig en tegen scherpe tarieven. Ook voor (personen)auto’s die elders zijn gekocht, kan je bij hun terecht.

Leestip:  Le Voyageur Eterna LV 7.0 GJF: slank, maar ruim

APK

Ze bieden de Algemene Periodieke Keuring voor elk merk tegen een scherp tarief. Neem contact op met een van de adviseurs voor de actuele tarieven.

Overige activiteiten

Naast de verkoop van en het onderhoud aan lichte bedrijfswagens en compacte campers verzorgen ze ook carrosseriewerkzaamheden, schadeafhandelingen en schaderegelingen, accessoire-opbouw en inbouw van diefstalbeveiliging. Uiteraard kan je ook bij hun terecht voor de inkoop of inruil van gebruikte auto’s.

Als je alles wilt weten over Van Tuyl, kijk dan op de website.

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in