Landgoed Hizzard voor de tweede keer Camperlocatie van het jaar

Camperaars kiezen Landgoed Hizzard in Friesland tot Camperlocatie van het jaar 2020. Dit is een prijs van Campercontact, één van Europa’s grootste camperplaatsenplatforms. De camperlocatie in Lollum scoort met een 9,76 het hoogst op Campercontact.com. Het is voor het eerst dat een camperlocatie die onderscheiding twee keer krijgt.

Bezoekers waarderen Camperplaats Landgoed Hizzard om de prachtige locatie midden in de natuur. Er heerst rust, de voorzieningen zijn netjes en er is veel aandacht voor de gasten. Deze camperlocatie ligt op een voormalig boerenbedrijf in het Friese landschap, vlak bij het dorpje Lollum en je hebt een reservering nodig om er te overnachten. Ook al wonnen eigenaren Piet en Martha Kaastra de prijs ook al in 2018, ze zijn opnieuw ontzettend vereerd de onderscheiding in ontvangst te nemen. ‘We hadden niet verwacht dat we hem weer zouden winnen en vinden het geweldig dat we zo gewaardeerd worden door onze gasten.’

Leestip:  DealerRepair netwerk is Erkend Duurzaam
Tweede en derde plaats

Op de tweede plaats eindigt Campererf Kweetal in de provincie Zuid-Holland. Deze camperlocatie in Schelluinen scoort gemiddeld een 9,63. De derde plaats gaat naar de camperplaats De Wellinghoeve in Groessen, die twee honderdsten lager scoort.

Campercontact reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.800 camperlocaties die camperaars kunnen vinden via de app en op de website van Campercontact. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2019) minimaal vijftien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. De camperlocatie met de hoogste gemiddelde beoordeling wint de prijs en mag één jaar lang de titel Camperlocatie van het jaar dragen.

Leestip:  Meer bezoekers op Kampeer & Caravan Jaarbeurs  
Overige Europese winnaars camperlocatie van het jaar 2020

België: Camperlocatie Natuur Mobilhome Parking in Meeuwen-Gruitrode, Limburg (B).
Duitsland: Camperlocatie Höhenblick in Oberbrombach, Rijnland-Palts.
Frankrijk: Aire de Camping-Car Labarraque in Orriule, Nouvelle-Aquitaine.
Spanje: Finca Levantri in Dolores, Valencia.

Over Campercontact en de NKC

Met ruim 33.000 camperlocaties in 58 landen, is Campercontact een van Europa’s grootste platforms voor camperlocaties. Maandelijks gebruiken 180.000 camperaars de app. Campercontact is opgezet voor én door camperaars, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om locaties toe te voegen en reacties, foto’s, video’s en beoordelingen te plaatsen.
Campercontact is onderdeel van de NKC, Europa’s grootste camperclub. Als vereniging behartigt de NKC de belangen van Nederlandse camperaars. De NKC heeft eigen verzekeringen, organiseert groepsreizen en is uitgever van onder andere het magazine Kampeerauto.

Kijk voor meer informatie op https://www.campercontact.com/ en https://www.nkc.nl/.

Leestip:  Le Voyageur Eterna LV 7.0 GJF: slank, maar ruim
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in