Camping Zavelbos is kamperen in het groen

Camping Zavelbos is genesteld tussen bossen en vennen in een natuurgebied van 2000 ha. Een unieke plek voor natuurliefhebbers en gasten die van rust houden. Op slechts 6 km afstand mag je gratis gebruik maken van het waterparadijs Wilhelm Tell.

Camping Zavelbos heeft veel in petto voor zowel kinderen, jonge gezinnen als ouderen. Ongeacht of je op zoek bent naar rust, sensatie of cultuur: Camping Zavelbos biedt tal van recreatiemogelijkheden. Je beleeft een vakantie zonder zorgen in hun vakantiewoningen of op de ruime camping. Bovendien is er in de directe omgeving een waaier aan uitstap mogelijkheden voor de liefhebbers van cultuur, sensatie en sport.

De camping

Camping Zavelbos is de ideale camping voor natuurliefhebbende gasten die van rust houden. Toeristen die willen kamperen in het groen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Er is een grote visvijver waar hengelaars hun hartje kunnen ophalen. De kleinsten kunnen zich amuseren in onze speeltuin.
Tafeltennis en petanque behoren ook tot de mogelijkheden.

Camping Zavelbos is kamperen in het groen

De camping is uitgerust met ruime camper- en toeristenplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water en tv-aansluiting. Voor alle klanten is gratis WiFi voorzien. Tot jouw beschikking staan ook volledig vernieuwd sanitair en een grote wasruimte. Ook de lekkerbekken worden bediend in de taverne waar heerlijke gerechten geserveerd worden of in het frituur snackbar met kleine maaltijden.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag

Wil je alles weten over Camping Zavelbos?, kijk dan eens op de website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in