Aart camperbus een gevoel van romantiek en avontuur

Iedereen heeft het wel eens gehoord of het zelf ooit uitgesproken: “Als ik de voordeur dichttrek, heb ik vakantie.” De praktijk is echter weerbarstig. Want, voordat je in een zonnig oord de eerste cocktail kunt nuttigen, heb je al een aantal stressmomentjes achter de rug.

Hoe anders is het als je bij de voordeur in een buscamper kunt stappen en de vrijheid tegemoet rijdt. Stoppen wanneer je wilt. Of het nu een pauze- en/of een fotomoment is. Het enige waaraan je moet denken, is de brandstofmeter. En als je genoeg hebt gereden, zoek je een mooie plek in de wetenschap dat je het bed kunt aanraken. Daar waar je de motor uitzet, ben je ook weer thuis. Reizen met een camperbus is 100% genieten. Inclusief avontuur, comfort en gemak! Dus, wanneer neem jij de regie over jouw vakantie en rijd jij de vrijheid tegemoet?

Leestip:  Buscamper Karmann-Mobil Davis 600 met lengtebedden

Inbouw

Iedereen is ze wel eens tegengekomen. Die busjes die zijn omgebouwd tot rijdend vakantieverblijf. Als het weer begint te kriebelen, ben je toe aan een camperbus van Aart!
Eigen collectie

In de loop der jaren hebben ze als Volkswagen-specialist vele Transporters onder handen gehad en met veel plezier verbouwd tot camperbus. Dat kunnen ze nog jaren volhouden. Nu ook met hun eigen collectie van vijf verschillende modellen.

Verhuur

Het is mooi om te horen dat de Aart camperbus een gevoel van romantiek en avontuur oproept, maar dat moet niet leiden tot een overhaaste beslissing. Probeer zo’n kampeerauto eerst maar eens een paar dagen uit!

Als je alles wilt weten over Aart camperbus, neem dan een kijkje op hun website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in