Camping Wildbach omgeven door een fabelachtige natuur

Camping Wildbach ligt in Hellenthal in de Noord Eifel (Duitsland), vlakbij Nederland, België en Luxemburg. De camping heeft een oppervlakte van 8 hectare, maar door het glooiende landschap heeft het een knusse uitstraling.

Het park is omgeven door een fabelachtige natuur en landschap. Door de camping loopt de prachtige beek met daarin forel. Kortom: een prachtige omgeving met vele recreatiemogelijkheden. De camping is 365 dagen per jaar geopend.

De camping heeft 150 vaste jaarplaatsen, 150 vrije toeristische plaatsen (gem. 100m²), trekkershutten en bungalowtenten voor de verhuur.

De mogelijkheden
  • jaarplaatsen
  • toeristische plaatsen voor tent, caravan en camper
  • diverse ingerichte verhuuraccomodaties (trekkershutten & bungalowtenten)
  • tentenveld ” Back to Basic” (Ideaal voor scouting en andere jeugdgroepen)

Camping Wildbach ligt heel centraal vlakbij Nederland, België & Luxemburg. Zij zijn het ideale uitgangspunt voor heerlijke wandel– en fietstochten door de bossen en het natuurpark in onze prachtige Eifel.

Leestip:  De Bessenhof prettig, ontspannen en naakt recreëren

In de zomermaanden zijn zij bij uitstek het juiste adres om uw familievakantie door te brengen. De zomer staat geheel in het teken van kinderen. Buiten het hoogseizoen kun je genieten van een rustige en natuurrijke vakantie.

Website Camping Wildbach: www.wildbach-camping.de

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in