Bravo Vouwwagenwereld bestaat 30 jaar

Bravo Vouwwagenwereld bestaat 30 jaar en dat vieren ze een jaar lang!

Ze geloven dat de zoektocht naar de perfecte vouwwagen, net zo gezellig moet zijn als op de camping zelf. Daarom staan zij voor persoonlijke en goede service door vakmensen die zelf ook elk jaar op de camping staan. Ze hebben voeren merken – Trigano, Camp-let en Raclet vouwwagens!

De vouwwagenwereld van Bravo

Wat begon als hobby aan huis in 1989, is uitgegroeid tot één van de grootste vouwwagenspecialisten van Nederland. Ze geloven dat de zoektocht naar de perfecte vouwwagen, net zo gezellig moet zijn als op de camping zelf. Daarom staan zij voor persoonlijke en goede service door vakmensen die zelf ook elk jaar op de camping staan.

Het team

Hun team bestaat al jaren uit de vertrouwde gezichten van Jolanda & Robin en vanaf 2008 is Joke aan het team toegevoegd. Karel versterkt het team vanaf 2013 en samen hebben ze de afgelopen jaren al ontelbare gezinnen aan de voor hun perfecte vouwwagen geholpen voor onvergetelijke vakanties.

De showroom

Ze zitten met Bravo Vouwwagenwereld middenin een fantastisch recreatiegebied met ongekende mogelijkheden en een grote verscheidenheid aan campings die gericht zijn op het echte kamperen, waardoor de plaats Ommen ook op de kaart staat.

Leestip:  Een nieuwe vouwwagenzaak

Website Bravo Vouwwagenwereld: bravovouwwagenwereld.nl

Gerelateerde links

Vouwwagen: klein achter de auto… groot op de camping

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in