Camping Valle Gesso Entracque

Camping Valle Gesso is maar liefst 47.000 m2 groot en heeft een schitterend uitzicht op de omringende Maritieme Alpen. Het ligt op amper 800 m van het dorp Entracque, dat bereikbaar is via een uitstekend wandel-en fietspad.

De camping telt circa 200 standplaatsen en diverse gemeenschappelijke zones, uitermate geschikt voor tenten, caravans en campers, zelfs indien die zeer groot zijn. Wie houdt van vakantie in de open lucht maar zelf geen kampeeruitrusting heeft, kan terecht in de gezellige chalet-mobilhomes.

Camping Valle Gesso

Camping Valle Gesso is voorzien van twee blokken met toiletten en doucheruimtes, openluchtzwembaden, een bar, een campingwinkel, een speelpark, pingpong, biljarttafel, voetbal- en volleybalvelden en een baan voor bocce (italiaanse jeu de boules), enorme barbecue, eigen parkeerterreinen en gratis WiFi op de gehele camping.

Sinds 2008 is Camping Valle Gesso houder van het kwaliteitslabel “Ospitalità Italiana”.  Daarnaast zijn ze medeoprichter van de Vereniging voor Ecotoerisme in Marittime, die sinds 2002 alle toeristische spelers en overheidsdiensten van het beschermde park van de Maritieme Alpen verenigt en zich inzet voor duurzaam toerisme.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld
Duik in de bergen!

Camping Valle Gesso is gelegen in Entracque (CN), in Piëmonte, op een steenworp van Frankrijk en op de grens met het Natuurpark van de Maritieme Alpen.

De camping is ontstaan uit de passie van dit gezin, dat in de loop der jaren met groeiende professionaliteit en zorg een plek van ontspanning creëerde, waar je een aangename vakantie in de natuur kunt doorbrengen. De camping bevindt zich in de spectaculaire bergen van de Maritieme Alpen, genomineerd als  Werelderfgoed van de UNESCO.

Vanwege de nabijheid van de zee – circa 40 km hemelsbreed – en de ligging op 900 meter boven de zeespiegel, zijn de temperaturen in de zomer aangenaam: ’s nachts gematigd en overdag warm, ideaal voor een heerlijke duik in de oogstrelende zwembaden.

De camping beschikt over weidse groene ruimtes met standplaatsen voor tenten, caravans en campers, zelfs heel grote. Daarnaast  zijn er chalet-mobilhomes te huur, gezellige houten huisjes in de stijl van de Alpen.

Leestip:  Vijftig jaar Eurocamp in Nederland

Honden zijn van harte welkom op de camping. Voor hen is er een speciaal pad dat naar de Gesso-bergstroom in de buurt leidt, waar ze kunnen spelen en samen met hun baasjes kunnen wandelen. Helaas kunnen honden echter niet verblijven in de chalet-mobilhomes.

Camping Valle Gesso is een plaats voor vakantie voor iedereen. Voor wie op zoek is naar welzijn en ontspanning in een serene, gezellige omgeving, ver van de dagelijkse sleur; voor wie van de natuur, van de bergen en van sport houdt; of voor wie gewoon eens iets anders dan de zee wil.

Kijk eens op Camping Valle Gesso voor meer informatie

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in