Camping Val de l’Arre een familiale sfeer

Camping Val de l’Arre bevindt zich in de zuidelijke Cevennen. Een streek tussen de Mont Aigoual en de Middellandse Zee, de Causses en de Garrigue. Het is goede uitgangsbasis voor outdooractiviteiten en voor het bezoeken van bezienswaardigheden zoals het Cirque de Navacelles en La Grotte des Demoiselles.

Camping Val de l’Arre

De camping heeft een familiale sfeer met alle voorzieningen, een zwembad, een plonsbad, speeltuin, supermarkt, wifi, wassalon, snackbar/ijsbar met terras. De camping beschikt over moderne sanitaire voorzieningen.

Activiteiten

Le Val de l’Arre beschikt over verschillende jeu de boules terreinen, een polyvalent sportveld, tafeltennistafels buiten en mand voor straat basketball. Het hele sportterrein wordt ‘s avonds verlicht. De kleinere gasten kunnen zich vermaken op de speeltuin, alvorens ze gaan zwemmen onder het toezicht van hun ouders. Om te trainen en in vorm te blijven is er buiten op de heuvel een fitnesspark geïnstalleerd met 15 apparaten en een prachtig uitzicht op de Cévennes.

Leestip:  Camping La Garenne in het mooie dal van de rivier de Eyrieux

Tijdens de zomer is er voor jonge kinderen en tieners een wekelijks programma met knutsel- en sportactiviteiten. Aan de oevers van de Arre, de rivier die langs de camping loopt, kan men vissen en stroomopwaarts of -afwaarts wandelen. De rivieren de Herault en de Vis en de talrijke beken vergroten de keuze aan plekjes om te vissen.

Omgeving

Le Vigan en zijn omgeving bieden een waaier aan mogelijkheden om het landschap, zijn fauna, flora, smaken en activiteiten te ontdekken.

  • Het Musée Cévenol,
  • Het Cirque de Navacelles,
  • De Mont Aigoual.
  • Korte wandelingen (PR) en grote wandelingen (GR7 en GR60/62/66/71),
  • Boomparcours in Montdardier,
  • Kanoën,
  • Canyoning, via ferrata enz.

Meer informatie op Camping Le Val de l’Arre

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in