Camping Twilhaar midden in het bos

Natuurkampeerterrein Twilhaar ligt midden in het bos en grenst aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een verrassend mooi natuurgebied met prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden en flinke heuvels. Een heerlijk fiets- en wandelgebied met veel hoogteverschillen en prachtige vergezichten.

Twilhaar is een echte ‘krachtplek’ en straalt veel rust uit. Kies een plek uit langs de bosrand met zicht op de gezellige kampvuurplaats. Of zet je tent op in één van de ‘nissen’: knusse plekjes in het bos omringd door bomen en struiken.
De camping is open van april t/m oktober.

Welkom op Twilhaar

Camping Twilhaar

Camping Twilhaar is een erkend Natuurkampeerterrein. Dit betekent, dat zij aan strenge kwaliteitseisen voldoen en daarop ook periodiek gekeurd worden. Op camping Twilhaar is de Natuurkampeerkaart verplicht. Heb je deze kaart nog niet dan is dat geen probleem: Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart ​(€ 15,95) is bij het Buitencentrum van SBB en bij hun verkrijgbaar. Met deze kaart kan je op alle Natuurkampeerterreinen terecht.

Twilhaar was een kleine landbouwenclave in het bos op de zandgronden van de Sallandse Heuvelrug. De schaapskooi Twilhaar biedt nog altijd onderdak aan een kudde van 500 heideschapen. Rondom de schaapskooi liggen een aantal prachtige akkertjes in het bos.
Vlakbij de schaapskooi bevindt zich ook een herinneringsmonument van een voormalig werkkamp uit de 2e wereldoorlog.

Leestip:  Volgende zomer kamperen in Oostenrijk? Hier moet je op letten

Wil je alles weten over camping Twilhaar?, kijk dan op de website.

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in