Camping Tjugen aan de voet van de berg Skåla

Tjugen Camping bevindt zich aan de voet van de berg Skåla (1848m). Twee kilometer vanaf het centrum van Loen en aan de weg naar de gletsjers Bødal und Kjenndal. Vanuit Lodalen is het 12 km naar de plaats Stryn. De camping is gelegen in een prachtig natuurgebied met een gigantisch uitzicht over de bergen en de gletsjers.

Het sanitairgebouw is ruim opgezet met wc’s, douches, en wascabines. Er is ook een speciale voorziening voor families en gehandicapten. Verder zijn er 2-Sterren- Hutten , en 4-Sterren Vakantiebungalows van 55 m2 +Terras. In het servicegebouw is de receptie, kiosk, keuken en een TV ruimte.

De kiosk is bepaalde uren per dag open. Als er niemand in de kiosk aanwezig is, kunt je zelf een plaats op de camping uitzoeken. Voor de huisjes staat de informatie in de kiosk aangegeven.

Leestip:  Camping Zomerlicht retreats & co-living

De Camping

Tjugen Camping is een ontspannende familiecamping in een omgeving met veel natuurschoon en een geweldig uitzicht over de bergen en de gletsjers. In de omgeving kunt u prima fietsen.
De camping is idyllisch gelegen aan de voet van de berg Skåla (1848 m.) 2 km. vanaf het centrum van Loen in de richting van Lodalen. De gletsjergroene Loelva rivier stroomt vlakbij de camping langs.

De camping is terrasgewijs opgebouwd en heeft 36 stroomaansluitingen en een voorziening voor afvalwater van campers. Het sanitairgebouw is modern. Het gebouw is zeer ruim opgezet met veel privacy om te wassen en te douchen.

website Tjugen

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in