Camping Tamaring in Ruurlo

Camping Tamaring is al 40 jaar een kleine en natuurvriendelijke camping in Ruurlo voor kampeerders die op zoek zijn naar rust, ruimte en gezelligheid. Liggend tussen verschillende natuurgebieden.

Voor “de rustzoeker” is het echt genieten en tot jezelf komen op Camping Tamaring, met een ruime keus aan fiets- en wandelroutes. Of wat dacht je van gewoon heerlijk op de camping met een boek op schoot, ..luisteren naar de vogels en genieten van de rust.

De camping Tamaring

Zij hebben 115 zeer ruime, prachtige kampeerplaatsen (100- 150m2), op 3,5 ha grond, waarvan:

  • 100 toeristische kampeerplekken
  • 1 jaarplaats (nr.17)
  • 10 seizoenplaatsen verspreid over het terrein
  • 2 kampeerbungalows voor 6 personen voor verhuur (nr. 56 en 86)
  • 2 chalets voor verhuur (nr. 15 en nr 16)
  • een trekkersveld voor tenten (met picknicktafel en overdekte trekkers-ruimte)
  • een camperzuil voor 2 campers, maximale lengte 8 meter
Leestip:  Tips voor kamperen in de winter

De camping is rustgevend, schoon en wordt goed onderhouden.Er is een prachtige natuurlijke begroeiing. De stiltegebieden liggend in het prachtige coulisselandschap zorgen ervoor dat u, jong en oud, kunt genieten van de camping en de mooie omgeving.

Sinds 2007 zijn zij, Rob en Katinka, de eigenaars van Camping Tamaring. Hun hart klopt extra snel als het weer bijna tijd is om het nieuwe seizoen te beginnen. Dan staan zij weer vol energie klaar om je te mogen ontvangen. Met hun persoonlijke uitstraling, kwaliteit en gastvrijheid op maat, streven zij je een welkom thuis gevoel te geven.

Genieten van de rust en comfort op de camping, te midden van de prachtige natuur en omgeving van Ruurlo. Niet voor niks is Camping Tamaring door kampeerders gewaardeerd tot de 8e plaats van Nederland bij de ZOOVER AWARDS nominatie vorig jaar, met een 9,4 als score.

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping
Omgeving

De camping is gelegen in de gemeente Berkelland in Oost-Nederland, liggend in de Achterhoek dat is uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Hier kun je dubbelop genieten van het landschap en de stilte, de prachtige natuur en op het juiste moment genieten van een rustplekje of een gezellig terras.

Alles weten over Camping Tamaring

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in