Camping ’t Lemsterhop net buiten het watersportdorp Lemmer

Camping ’t Lemsterhop is landelijk gelegen op de grens van Friesland, net buiten het watersportdorp Lemmer. Geniet van de rust en de ruimte die ’t Lemsterhop biedt.

Deze camping is toegankelijk voor iedereen en daarmee bij uitstek geschikt voor gasten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Ook het sanitair van de camping is geschikt voor minder valide mensen.

Ook tijdens de regenachtige dagen is het prima vertoeven op deze camping. In hun recreatieruimte zijn er veel leuke dingen te doen! Bijvoorbeeld: een potje poolen of darten, televisie kijken of ouderwets gezellig een spelletje doen. Voor zowel jong als oud is op hun boerderij van alles te doen!

De camping biedt u:
  • 15 ruime plaatsen
  • 10 ampère stroom
  • 3 douches en 3 toiletten
  • Gebruik van wasmachine en/of droger
  • Een recreatieruimte
  • Veel groen
  • Snuffelstal
  • Gratis Wifi
Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping
Over Lemmer

Het gezellige dorp Lemmer is de hoofdplaats van de Zuid-Friese gemeente De Fryske Marren. Lemmer heeft een oud centrum met terrasjes aan het water, leuke winkels, verschillende cafés en veel bezienswaardigheden zoals het Woudagemaal, de Lemstersluis, de Fiskerhaven en de vuurtoren van Lemmer,. Het Lemsterstrand ligt op loopafstand van het centrum, hier kun je in de zomer heerlijk afkoelen.

De gemeente De Fryske Marren is een waterrijk gebied met bekende meren als het IJsselmeer, Tjeukemeer en Groote Brekken. Deze meren zijn geschikt voor alle vormen van waterrecreatie en daarmee is het gebied uniek in Nederland.

Wat De Fryske Marren nog meer aantrekkelijk maakt zijn de aangrenzende boscomplexen in Gaasterland en het Kuinderbos, fiets – en wandelroutes en de bloemenvelden in de kop van de Noord-Oostpolder.

Leestip:  Camperpark Marina Port Zélande - camperplaats op de Brouwersdam

In de buurt kun je verschillende pittoreske stadjes zoals Sloten, Stavoren en Workum vinden. Deze steden zijn onderdeel van de Elfstedentocht en zijn zeker een bezoek waard!

Kortom of je nu wilt wandelen, fietsen of lekker luieren het kan allemaal in Lemmer!

Website Camping ’t Lemsterhop: camping-lemsterhop.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in