Camping Sènia aan de Costa del Maresme

Ontdek de unieke plekken van de Costa Brava, een opeenvolging van kliffen en kleine ongerepte baaien omgeven door groen en blauw. Een gril van vormen die spelen met de zee en unieke landschappen vormen. Bezoek de uitgestrekte stranden van goudkleurig zand en kristalhelder water van de Costa del Maresme, heel dicht bij de stad Barcelona, ​​je zult deze charmante plek vinden om te genieten van de zon en het strand van de Middellandse Zee.

Eindelijk, voor degenen die gepassioneerd zijn door de natuur, “Rupit”, een stad in de bergen van Catalonië waar je nog steeds de magie van vervlogen tijden kunt ademen waar de verbinding tussen de natuur van de omgeving en de geschiedenis van de straten ontstaat. Sènia betekent unieke momenten, momenten om altijd te onthouden … Een magische zonsondergang op het strand, de onschuldige glimlach van een kind, elke ochtend de zeebries inademen, de natuur voelen.

Leestip:  De glamping upgrade
Glamping in Catalonië

Glamping is een geheel nieuw idee van kamperen en vakantie in het algemeen. Als je ooit van een zomerkamp hebt genoten, zul je geweldige herinneringen aan die tijd hebben, en die herinnert je ze zeker met wat nostalgie. Nu er glampings bestaan, kun je die herinneringen keer op keer beleven, maar zonder op de grond te slapen, want je zult genieten van volledige luxe terwijl je direct in contact bent met de natuur.

Het belangrijkste punt van deze accommodaties ondanks de luxe en confort, is de ligging. Wat is een betere manier om van de natuur te genieten dan op een glamping in Catalonië? Of het nu aan zee is of in het binnenland, het gebied heeft tal van unieke en prachtige plekken en landschappen die u graag ontdekt.

Activiteiten

animatieprogramma en de activiteitenHet is duidelijk dat de vakantie elk jaar spanning wekt, en niet alleen vanwege de kinderen, ook voor die ouders die batterijen moeten opladen en wat quality time met hun kinderen willen doorbrengen.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin

Bij Sènia werken ze al meer dan 50 jaar aan vakanties en ze weten zeker dat het niet gemakkelijk is om elk gezinslid tegelijkertijd te plezieren. Daarom willen ze het bij Senia gemakkelijker voor je maken en je helpen bij het maken van de beste keuze voor een vakantiebestemming. Een van de belangrijkste punten bij het kiezen van een camping, of je nu reist met jouw gezin of partner, is het animatieprogramma en de activiteiten die op de camping worden gehouden.

Website camping Sènia: www.senia.es

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in