Camping Sandaholm in het mooie Värmland

Rust en ruimte en alle activiteiten waar Zweden zo beroemd om is in de directe omgeving.
Sandaholm Restaurang & Camping ligt in het mooie Värmland vlak bij het plaatsje Årjäng. Het ligt bij de grens Zweden/Noorwegen, gemakkelijk bereikbaar langs de E18.
Kanoën, wandelen, vissen of golfen. Sandaholm is de perfecte startplaats voor al je favoriete activiteiten.

Vlakbij ligt het natuurreservaat ‘Glaskogen’ bekend om zijn kano- en wandelroutes, maar zeker ook om zijn bewoners zoals de adelaar, eland, wolf, lynx en bever. Een ‘must’ voor iedere natuurliefhebber.

Op de camping

Hun accommodatie biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden. Op de camping ben je welkom met jouw eigen caravan, camper of tent. Campers kunnen ook gebruik maken van onze speciaal aangelegde camperplaatsen buiten de camping.

Verder verhuren zij stuga’s. Een typisch Zweeds vakantiehuisje. Zij bieden eenvoudige campingstuga’s als wel luxere stuga’s.

Leestip:  KCJ - Kidsclub: avontuur en plezier voor jonge kampeerdertjes

Sandaholm is eigendom van een Nederlands echtpaar. De camping is een ideale uitvalsbasis voor gezinnen met jongere kinderen en de actieve 50-plusser. Op de camping moet je in het bezit zijn van de Camping Key Europe.

Camping Sandaholm

De camping ligt aan het meer Järnsjön. Het meer heeft een eigen zandstrand van 300 meter en heeft tientallen meters ondiep water, waardoor de water temperatuur in de zomer aangenaam is. Dit maakt het meer ook zeer geschikt voor kleine kinderen. Bij het strand zijn speeltoestellen en enkele picknicktafels. Ons restaurant met terras bevindt zich dicht bij het strand en heeft een prachtig uitzicht over het meer.

De camping heeft 40 vaste staanplaatsen en daarnaast is er ruimte aan 35 vrije plaatsen waar uw kunt staan met uw tent, kamper of caravan. Je kan aan het water staan of aan de rand van het bos; kies jouw eigen plekje er is ruimte genoeg, met of zonder stroom.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

De camping heeft eenvoudige sanitaire voorzieningen, een afwasruimte, kookplaat en wasmachine. Op de camping aan de rand van het meer is een gezamenlijke stookplek waar uw gezellig een vuurtje kunt maken en jouw vakantieverhalen kunt delen met andere campinggasten.

Op de camping is gelegenheid voor te zwemmen, vissen, kano varen, surfen en wandelen. Voor de kinderen hebben zij een speeltuintje met klimrek, trampoline, schommels, zandbak en tafeltennis. Er is ruimte genoeg om te voetballen. Tevens is er op de camping een jeu de boulesbaan.

Wil je alles weten over Camping Sandaholm

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in