Camping Samoza een gave camping op de Veluwe!

0

Camping Samoza is een gezellige gezinscamping op de Veluwe. Kom kamperen of verblijf in een Veluwe Lodge, bungalow of chalet. hun camping ligt prachtig op de Veluwe en heeft veel faciliteiten zoals een binnenzwembad, buitenzwembad en een prachtige manege.

Koop je eigen chalet of stacaravan en geniet het hele jaar door van je eigen jaarplaats. Hun camping is hondvriendelijk en heeft zelfs een jongeren-kampeerveld.

Redenen om voor Camping Samoza te kiezen:
  • Zwembaden met glijbanen en waterspeeltuin
  • Manege (ook voor eigen paard)
  • Prachtige ligging op de Veluwe
  • Veel activiteiten voor jong en oud
  • Hond vriendelijk zelfs tot 4 honden gratis
  • Speciale jeugd activiteiten (12+)
  • ANWB-beoordeling van 4,5 sterren

Zie jij jezelf al heerlijk genieten bij je caravan, tent of camper? Heerlijk wakker worden met de geuren van het bos, een verse kop koffie en warme broodjes. De kinderen spelen nog lekker in hun pyjama met hun nieuwe vriendjes. Dat is vakantie!

Beleef het bij Camping Samoza, een echte gezellige gezinscamping met onder andere zwembaden en een manege. Ideaal als je gaat kamperen met kinderen in Nederland. Tijdens schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma en vrijwel alle activiteiten zijn gratis!

Leestip:  Landgoed Lindehof bij de uitgestrekte Drentse heidevelden en bossen

Natuur op de Veluwe

Camping Samoza is een super leuke gezinscamping met veel faciliteiten én ligt prachtig op de Veluwe. De Veluwe is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland waar ook heel veel wild leeft! De Veluwe is een prachtig gebied om te wandelen, fietsen en te paardrijden over zandverstuivingen, heide en door prachtige bossen. Camping Samoza staat er ook om bekend dat er veel wild wordt gespot rondom en zelfs op de camping!

Website Camping Samoza: www.samoza.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in