Camping Rosario aan het Alqueva stuwmeer

Camping Rosario twee kilometer buiten het dorpje Rosário, in het oosten van Portugals meest ongerepte provincie Alto Alentejo ligt de kleinschalige Camping Rosário met nederlands-italiaanse leiding. Volgens het principe van ‘kamperen bij de boer’ heb je de beschikking over een aantal kampeerplaatsen in onze olijfboomgaard met maximum capaciteit van 50 personen. In een, voornamelijk agrarische omgeving, zijn op korte afstand dorpen en steden bereikbaar met een keur aan culturele en toeristische attracties.

Ligging Camping Rosario

De camping ligt op een uitstekende locatie voor outdoor activiteiten zoals vissen, kanovaren, wandelen, vogels spotten, sterren kijken, en voor het ontdekken van de culturele en historische schatten van de Elvas-Évora-Monsaraz regio.Het terrein van ruim 5 hectaren, met eigen zwembad, grenst aan de Lucifecit rivier en aan een uitloper van het Alqueva stuwmeer met 250 km2 het grootste van Europa!

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg
Faciliteiten

Alle kampeerplaatsen zijn geschikt voor camper, caravan of tent. Elke plaats heeft een eigen stroomaansluiting 6 Ampère. Voor campers is er een goed bereikbaar servicepunt.Het sanitair gebouw is centraal gelegen, voorzien van warme douches, wastafels, een put voor chemische toiletten en biedt gelegenheid voor was en afwas. Voor jou gemak is er een houtskool barbecue voor gemeenschappelijk gebruik.

Naast snacks en drankjes wordt op de veranda en het terras van de boerderij drie keer per week een dagmenu geserveerd. Ook hebben ze voor de gasten een comfortabele lounge met televisie, boeken, spelletjes, en een oplaadstation voor uw draagbare apparaten ingericht. Er is een open haard voor de koelere avonden. Een gratis Wi-Fi verbinding is beschikbaar op de veranda, het terras en in de lounge.

Kom, en ervaar op Camping Rosário dat rust en ruimte een vakantiebestemming kunnen zijn. Ontdek het onontdekte’ deel van Portugal, waar het beroep van schaapherder nog geen toeristische attractie is geworden. Verken de regio met zijn talloze vestingstadjes.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Website Rosario

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in